|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Simpaticna stvarcica grupe Sevdah Baby ..? Nisam znao da je to ustvari napravila grupa KIM jos 81
Obe verzije su dobre, al je KIM bio bas ispred vremena... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
"Kim Band - Ne, zaista žurim" je album. Ko nije, obavezno neka posluša bez obzira na preferirane žanrove. Album je vrhunski po svim poljima!!! Produkcija, muziciranje, melodije. Malkice su tekstovi "limunada" ali s obzirom na sve ostalo, totalno nebitno.
p.s. Slažem se, Kim Band je bio daaaaleko ispred svog vremena. Last edited by Danilo S; 03-01-2012 at 01:45 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]() ![]() Hvala Nidzo, odlican mjuz, cak mi se vise svidja sound na prvom albumu, ali fenomenalna zamisao i sjajno zvuci obzirom na vreme! Potpuno svetski u to vreme! Sevdah nisam ni slusao iskreno, a mislim da ni necu, da ne kvarim dobar utisak, jer sumnjam da moze biti bolje od originala...
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ne odbijajte sve sto je novo. Sevdah Baby uopste nije los. Ne treba sumnjati ako se moze poslusati.Da je on nije izvukao, mozda je se ne bi ni setili.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Evo, poslusao sam savete i poslusao sam novije verzije....
...i nisu ni prineti originalu i sad sam gluplji nego pre slusanja...! Uzeo sam u obzir i to sto je to drugi muzicki zanr, u ovoj akusticnoj devojka cak i zna da peva (sto je verovatno minus) , unet je neki skrnavi Dr.Iggy-jevski hip-rep deo koji je ,osim idejnog aranzmanskog siromastva, dodatno prodebilisao pesmu jeftinim frazama a la "Super s karamelom" itd, kazem, cak je akusticna ok, osim imbe-debilnog texta... Smece. poz' *** ..Evo, malo sam jos kliktao po tube-tu, cak mi je kao ideja najbolji neki dj-rmx, doduse, imam utisak da je radjen motornom testerom... I ima neke jako duge deonice originala koji je prefiltriran... Ali da je tehnicki lepo uradjeno, bilo bi do yaya!
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 04-01-2012 at 01:29 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Niste gluplji, samo malo iskusniji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
zaista mislim da bi bilo zanimljivo | Dule A | Aleksandar Sa?a Habić | 1 | 23-08-2010 07:30 PM |
Nesto zaista divno ... | darkstar | Pricaonica | 32 | 18-03-2010 03:08 PM |
Tko od vas zaista ?ivi ZA muziku? | ANITA | Razno | 41 | 17-01-2007 11:11 PM |