|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
..kad otvaram projekt u Cubu LX480 preset JE onaj koji sam sevirao ali svaki puta
u tabu DEN Mix mi je na 100% tako da ga moram smanjivati ili izabrat neki drugi preset pa ga onda vratiti na moj odabrani..e onda je mix na onoj jaćini koju sam izabrao. Nadam se da sam razumljiv. ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Probaj da nadjes drugu instalaciju LX-a.. Taj je mocuce tako razvodnjen da ne pamti full tweak vec samo preset, desava se..
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
stylus rmx, problem sa save-om ! | dj duochebag | Audio Software | 3 | 28-05-2011 01:18 PM |
Cubase save preset?? | idvi | Audio Software | 8 | 27-01-2010 05:47 PM |
Pomoć | zoolander | Audio Produkcija - Tehnike | 0 | 06-12-2008 10:02 AM |
pomoć pa 80 | hawk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 10-07-2006 03:14 PM |
Za puratora : Preset za Voice Master Pro ? | pulsar 2 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 08-08-2003 04:13 PM |