|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Nenade, ajd molim te za mene napisi kako bi ti resio izolaciju plafona (da je sto veca izolaciona moc, sto manje da izlazi zvuka napolje)... imam gotovo identicnu situaciju kao sto je ovaj studio (drvene grede na plafonu, na kojima su daske debele 2,5 cm naslagane i to sve prekriveno slojevima lesonita) iznad toga ima i neki kosi krov sa crepom, sto dodaje malo na izolaciji...
Treba mi odgovor sto pre, posto sam imao ideju da spustim plafon malo knauf kartonskim plocama a iznad njega da postavim 10cm neke guste kamene vune... 80 ili 120kg/m3... Koje bi bilo tvoje resenje? Pozdrav!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nova podsekcija foruma "LIVE SOUND" moguca? | SBaudio | Predlozi i sugestije | 10 | 05-07-2010 07:41 PM |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Gluva soba unutar rezije u potkrovlju - a da te ne ubiju komsije... | tillco | Dizajn i konstrukcija studija | 12 | 10-03-2008 08:46 PM |
"gluva" soba | Arthur | Dizajn i konstrukcija studija | 40 | 12-07-2006 06:19 PM |