|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ja sam snimio matricu bubnja od cele pesme sa klavijature u nuendo 4 u jedan stereo kanal.E sad hocu da nasnimam bas u midiu ili pratnju gitare,kako da uklopim to sa bubnjem posto je on u audio traci.Stavio sam istu metronomsku brzinu pre snimanja bubnja,al nemogu nikako uklopiti da bude tacno sa bubnjem.Kako se to radi i mozeli uopste to?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
pitanje?
jel to klavijatura radila u sequencer modu? ako jeste, treba radi sinhronizacije da si je spojio midi kablom sa compom, i stavio jednu da bude master(comp?), druga slave... + send midi clock, smpt, itd... jedino tada imas sinhronizaciju. Ako si stavio samo istu brzinu bez sinhronizacije midijem... tesko da se slazu |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Audio u midi | kinezkinez | Audio Software | 17 | 22-09-2011 11:26 AM |
Kupujem M-Audio Fast Track Pro - 4 x 4 Mobile USB Audio/MIDI Interface with Preamps | alexcarina | Kupujem/trazim | 0 | 31-01-2010 03:12 PM |
audio to midi vst? | drzox | Audio Software | 10 | 04-06-2009 05:26 PM |
koj midi emu ili m-audio | mladjex | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 30-11-2008 12:25 PM |
M-audio wireless midi | Klarinetista | Computer Hardware | 6 | 20-11-2006 05:21 PM |