|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Daaa, mnogo opasno kako zvuci! Slusao sa ga uzivo i stvarno nevjerovatno koliko su ubjedljive boje, najprije ovih analognih simulacija a onda i ove sinteticke.
Top sint danasnjice bez daljnjeg!!! Jednino ne znam niti sam cuo utiske kakve su mu dirke za svirati ali ne sumnjam... www.myspace.com/slikaiprilikamusika |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
dirke su brutal... odlican sint.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Prema komentaru prijatelja koji je Nord stage EX (compact),zamijenio Nord stageom 2 (compact),dirke su primjetno bolje,sa kvalitetnijim odzivom.
Masa el. piana su ustvari ne?to prerađeni sa Nord stagea ex,ali "protjerani" kroz simulaciju pojačala,tako da je zvuk jo? masivniji i autentičniji. Organ mod je ustvari identičan onome na C2 modelu. Ipak mi?ljenja sam kako je cijena previsoka,posebno kada čujem npr. Kurzweil PC3K sa novim OS 2.03 i velikim napretkom KB3 organ moda i dr.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() U ukuse se ne treba mije?ati sve su to vrhunske sprave,evo npr. kolega Bitch n i pored nama najboljih klavijatura,najvi?e voli Rhodes sa Motifa i to je ok. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
Ukoliko već poželim imati autentičan zvuk Hammonda onda to vjeruj mi neće biti Nord stage 2 ,već Hammond XK3. Ne znam da li je to Aca Amadeus??? Pozzzzz Last edited by Kefa; 14-09-2011 at 09:48 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Kada si poslednji put probao Kurzweilov hammond?
Pošto za razliku od većine synth firmi itekako zavisi sa kojim OSom si isprobavao i hammond i leslie kao efekat na Kurzweilu. Štaviše, to je jedan od aspekata koje je Kurzweil sa ažuriranjem operativnog sistema najviše unapredio u poredjenju sa ranijim verzijama. Last edited by wladymeer; 14-09-2011 at 09:57 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
K. stage piano | BaneB | Kupujem/trazim | 6 | 04-06-2010 08:59 AM |