|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Da li je neko imao iskustva sa ovim uredjajem i kakva ? Da li smatrate da za taj novac mozda postoji bolji uredjaj .. Koristio bih ga za snimanje elektricnih gitara, bas gitara, nekad-nekad za klavijature.. Pozdrav
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
cuo da je the fattest DI, a vidim i da ga dosta svjetske ekipe koristi,
tocno za sto si nabrojao, gitare, basseve i syntheve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Najtoplija preporuka,pogotovo kada su bass gitare u pitanju.Sprava je na prvom mestu uradjena za desetku sto se tice kvaliteta izrade.Sto se tice mogucnosti u radu,one uveliko prevazilaze "obicne" DI boxove,imas aktivni eq koji je odlican,imas razne mogucnosti za povezivanje,cak mozes da uletis u njega sa zvucnickog izlaza iz bilo kog pojacala snage do 400w sto je strava fora kada hoces neku specificnu farbu da pokupis i sto vise ni na jednom DI boxu nisam video.I sve bi to bilo nebitno da U5 ne zvuci tako kako i kosta,jako skupo,sve sto je islo kroz njega mi je uvek zvucalo bas,bas fat i konkretno.Sa njime retko usnimavam gitare ali tu se vec radi o ukusu,volim mikrofon na pojacalo ali neko ce verovatno vise voleti gitaru kroz U5...za bass i klavijature iskrene najtoplije preporuke.Na ovom threadu sam kacio i semplove sa njega http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=35277 Pozzzz
Last edited by quake2; 04-06-2011 at 03:20 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ekstra, to je ono sto mi je trebalo, hvala puno ! Reci mi samo jos par stvari.. Kojim SHAPE-om je prema tvom misljenju najbolje snimati bas ? Gledao sam ono uputstvo sa njihovog sajta i tamo je preporuka SHAPE 2 za bas gitaru, cini mi se da je kod vas na onom threadu bio potpuno drugi odabir ili se varam ? Naravno, moje pitanje ne znaci da vremenom necu naci svoj omiljeni shape za sve itd, no opet je vazno cuti iskustva drugih ljudi
![]() Pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Da,da, u toj knjizici sam upravo i procitao ovo za SHAPE-ove
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
hitno potreban odgovor-Posto je avalon u5 di box, da li se moze koristiti i kao mikrofonski preamp???
Nakacio bih na njega AKG c414...gledao sam ali on nema Phantom Pover +48.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Ne moze.
zato postoji, avalon m5 mic preamp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Modifikacija Avalon 737sp | RNT | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 30 | 14-07-2008 10:27 AM |
Avalon 737? | Rhino | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 23 | 10-05-2008 03:24 AM |
Pomagajte Drugovi...!!! AVALON vs UA | djzolika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 16-01-2008 12:38 PM |
Avalon - Behringer | kran | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 24-02-2006 06:29 PM |
Avalon M5 ?!? | Patalo | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 19-11-2005 09:56 AM |