|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Pozdrav!
Dugo me nije bilo, ali evo sad i?čitavam sve moguće da vidim ?to sam propustio ![]() Mislite li da bi mo?da nekakav podforum produkcije tona za film imao smisla? Ne?to ?to bi mo?da obuhvaćalo snimanje i miksanje tona za film i video. Znam da nema puno ljudi koji se time bave, ali mo?da bi ba? zato imalo smisla da se ta manjina koja to radi ovdje okupi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]()
Dobrodosao nazad Tomislave
![]() Quote:
pozdrav bogi p.s. prosirio sam naslov teme da bude jasnije o cemu je rec u tvom threadu.
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Hvala na dobrodošlici i preimenovanju teme. Ovako ima više smisla
![]() Slučajno sam ovih dana gledao nekakve male AVID-ove "dokumentarce" (a zapravo promo filmove za ICON) o ovoj tematici i shvatio da bi možda baš ovdje bilo mjesta za takve razgovore. Siguran sam da ćemo se svi složiti da je ovo područje značajno drugačije od glazbene produkcije, ali opet često uključuje neku sličnu ili istu opremu, tehničke postupke itd. Otvorilo bi se mjesta za razgovore o sound designu, miksanju, možda i općenito o montaži zvuka za film, dramaturgiji... Evo jednog linka vezano upravo za sound design i zvuk na filmu. Ima dosta korisnih intervjua s velikim imenima poput Waltera Murcha (Apocalypse now, the conversation, the godfather), savjeta... http://designingsound.org/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Pridru?ujem se ovome prijedlogu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Podforum za tekstopisce, skladatelje, aran?ere.... | ANITA | Predlozi i sugestije | 13 | 19-08-2007 05:52 AM |
Stereo monitori za filmsku produkciju | sineast | Monitoring | 13 | 11-02-2006 02:16 PM |
mali prijedlog | zvincic | Predlozi i sugestije | 3 | 14-06-2005 01:46 PM |
Prijedlog | cevap | Predlozi i sugestije | 8 | 18-01-2005 06:34 PM |