|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Radim na glazbi za jedan film pa eto, dosta je sve eksperimentalno pa bi mi bilo drago da cujem sto mislite, prvenstveno o recordingu i mix poslu.
Za sada tu su dvije teme, kratki klipovi. Tenks! P.S. Prva tema je u mp3 formatu, 192 kbps-a, a druga u wav-u. http://soundcloud.com/user6624051/in-yaws-1 http://soundcloud.com/user6624051/in-yaws-2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
nitko?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Evo ja ću ako će ti nešto značit
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
meni sve zvuci OK.
Najbitnije je, naravno, da atmosfera radi sa slikom i sa celom pricom i atmosferom filma. To si valja potrefio...?
![]() |
#5 | ||
Member
|
![]() Quote:
![]() ma meni previse lupa kick na drugoj... zabio sam paralelnu kompresiju i to nakon gustog reverba, ba? ono zdrobio ,pa je bubanj porasao... Quote:
koncept je da znam samo priču i atmosferu filma... ![]() za sada filma?ima jako odgovara sto sam napravio... nego, mozete mi reci bas vezano uz recording i mixing? koje segmente bih mozda mogao unaprijediti, poraditi na njima...? smatram da su mi pregrezi visoki te da bih trebao nadograditi signal chain. drugo, fali mi kvalitetnog trbuha u snimci. nemam izbor saturiranja, grijanja pojedinih elemenata (kao niti cijele snimke) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
poslu?ao..
gitare su dobre, čak i jako solidno urađene, mene tehnički jedino bubanj bode u u?i. pitanje: dali si tra?io/?elio sound pravog bubnja ili je electro-hi-tech-drum-machine bio ideja?
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
drum sam htio da bude pola pola. sa room-om sam htio stvoriti osjecaj ?ivog bubnja, a sa okolinom (tipa ubaceni elektro fu? full nisko u mix) sam htio dobiti na nekoj ustaljenosti, a opet pomre?avanjem svega toga da se dobije posebnost.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
kao i nebrojeno puta do sada, IMHO, problemi ovog tipa su vi?e "kreativne" prirode(čitaj: aran?mani) a ne toliko tehničke, jer u ovom slučaju mi se čini "zdravije" odabrati definiraniju boju bubnja; 1.ako je electro beat-onda je electro beat dojaja 2.ako je live/acoustic-onda je live dojaja 3.ako je mix ta dva sistema, onda se potruditi da je njihova distinkcija uočljivija (dobar primjer- linkin park) naravno, puno puta se ganja live sound bubnja a te?ko ga je dobiti kvalitetno sa VSTi..
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
tenks na savijetu! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
by the way,
ovaj bubanj je sniman sa dvije 58-ice par metara odvojene i ispred bubnja u ravnini bubnjarove glave. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
KRK v6, vasa misljenja i iskustva | dj duochebag | Monitoring | 14 | 25-03-2011 06:19 PM |
Allen&Heath ZED428 misljenja,pomoc | rahmanjinov | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 24-01-2010 12:51 PM |
Lazni soundtrack za Zonu sumraka | RadoslavZ | Promocija radova | 8 | 08-01-2010 02:43 PM |
Pro Tools Soundtrack Editing | Midi | DSP forum | 2 | 11-11-2009 02:18 PM |
Dilema oko mikrofona...traze se misljenja! | zvincic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 29 | 13-03-2005 03:33 PM |