|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
...ton generator, nesto ovako
http://www.thomann.de/gr/superlux_pink_stick.htm Kod nas u Beogradu? Mikroprinc nema, silken nema |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Probaj mooozhda ovde: http://www.kanibal.co.rs/
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
neces to naci u domacim radnjama.... barem ja nisam video
suvise je specificno i slabo ko to trazi pozdrav bogi
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Kanibal sam probao nema....sve ove domace radnje manje vise sam probao, nema niko...
Da li je moguce da cu tu glupost morati da narucujem sa neta....eh srbijo . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Neki elektronicar da ti napravi, 50.din u delovima, 15 min posla, mislim da je bio polu gotov kit u radio klubu Nikola Tesla. (na krstu, to se sad zove drugacije...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
... u stvari, generisi sta ti treba od testova u wavelab-u, stavi na mp3 player i bocni u mixer.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ne ne, nisam hteo da se zezam sa mp3 plejerima, telefonima i glupostima....video sam ovu strasno handy stvarcicu, pa sam pomislio da se lako nalazi kod nas.....ali narucicu online sta da se radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Pravilo xnxx: Kad god vidis strasno handy stvarcicu, uz to jeftinu i kvalitetnu, nikada to neces naci u nasim prodavnicama, makar narucivao na svaka 3 meseca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
gde da nabavim drajvere za LUNU | Insomnia Studios | Computer Hardware | 3 | 30-06-2009 10:56 PM |
gdje mogu da nabasvim | Danny Lou | Pricaonica | 10 | 03-03-2008 05:43 AM |
ne mogu se odlu?iti oko mikrofona | Sleepgolfer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 26-04-2005 12:26 AM |
Preporu?ite mi koji DRUM software da nabavim? | Shady | Audio Software | 13 | 05-09-2004 08:40 AM |