|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Da li je neko mozda cuo za ovu firmu chester,(nadam se da nije totalni krs,valjda ce necemu posluziti) kupio sam vrlo povoljno multikor kabal,ali nemam pojma u koju kategoriju kvaliteta spada.Gledao sam na netu,ali nema nista o toj firmi.Nisam u situaciji da probam i cujem kako radi,pa ajde da pitam ovako, unapred hvala!....pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
?ta te briga sad.. već si kupio
![]() Javi ti nama kako radi ![]() Verujem da je izuzetno mali broj ljudi koji su se bavili A/B testovima kablova |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
I ja sam zbunjen sto SAD pita kad je vec kupio...
![]() pozdrav bogi
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Prenesi nam svoje imprersije?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
pa, dovoljne su razlike da se uvek zapitam kad nesto snimam koji kabl da uzmem..... i meni bi delovalo bez veze da poverujem, da nisam cuo...
Mogami je najsvetliji (verovatno manje prigushuje visoke), kad ukljucim njega i +28k kHz na Avedisu, dobije se cak i neprijatna kolicina visokih, dok sa Klotzom to nije slucaj.... Belden, iako AES kabl (110oHm) mi nekako najneutralniji.... a Klotz malo unjkav i nekako povucen pozadi, da nekazem najlosiji u toj konkurenciji E sad, nisam radio u laboratorijskim uslovima, ali su mi razlike cujne...... Svi konektori su neutric na svim kablovima
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
po mojem iskustvu, 110 omski kablovi bolje "zvuče".... konkretno kolut od 100 metara 110 omskog mogamija je radio bolje nego 2 metra "običnog" mogamija, Beldena, Blue Almico, Klotza. imao sam priliku isprobati i neke kablove malo starijeg datuma (Uberschal, neki prastari srebrni Klotz, GAC) i dajem prednost, ponavljam, prema mojem iskustvu, ovim starijim kablovima i 110 omskom Mogamiju. Nekako zvuče "prirodnije", odnosno, manje "farbaju", prigu?uju i slično. Sa mehaničkog aspekta, Mogami po mojem skromnom mi?ljenju je bolji na "duge staze" jer uvjek ostaje mekan, dok ovi drugi kablovi imaju tendenciju prilikom izlaganja ni?im temperaturama postati tvrdi, pa prilikom pomicanja mo?e doći do pucanja izolacije.
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Offe, koje su du?ine kabla bile u pitanju na testu?
Jesi testirao na nekom linijskom signalu koji je uvek isti, ili si snimao tejkove sa mikrofonom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|