|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima,
Pre svega da napomenem nesto o mom muzickom znanju. Pocetnik sam u produkciji i samouk sam sto se tice sviranja, dakle nisam skolovani muzicar, sta udje na uvo, uslo je... Uradio sam jednu baladu u naletu inspiracije i emocije, svaki komentar, savet, pohvala (eventualno) a pogotovu kritika bi mi dobrodosla... Hvala unapred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Ima cak i nekih falseva u momentima, na bass i na klavirskoj liniji ako se ne varam, a sve i da nije fals, zapara po usima, pa to valja menjati...
Sam "aranzman" je vrlo posan...mrsav...fali tu svega... Sve je veoma bazicno. Mozda ako smem da kazem i monotono. Napravio si "klavirsku" baladicu, a nisi realno neki klavirista... :~)) Bubanj je isto malo tugaljiv... ali i mnogo skuplji projekti imaju frku sa tugaljivim bubnjem, ali to ne treba da sluzi kao izgovor... Ok, ovo je pocetak i jedino sto ti mogu reci je da treba da slusas puno muzike, u odredjenom zanru, ako vec zelis da pravis takav mjuz. Mozda sam sad malo strog, ali ako pametno shvatis, u osnovi te podrzavam da nastavis... Dakle, OK, za prvi put imas tapsanje po ramenu od mene, a sada zagrej stolicu... ![]() PS. Pitaj sve sto te zanima, uvek cu rado odgovoriti... Citaj forum dosta, ima odlicnih saveta...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 04-04-2011 at 11:58 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Naziv je originalan-"Balada o poslednjem plesu", bas fino zvuci..
![]() Ako si pocetnik, nije loshe za početak...samo napred! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ljudi, sta da kazem, hvala vam puno na podrsci, ulepsali ste mi dan i dali ste mi volju da aktivnije nastavim da ucim..
![]() Kritike oberucke prihvacene, nadam se da cu uspeti da ispravim greske ![]() Hvala jos jednom, zivi bili! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
evo mogu reć ?to bih ja na tvom mjestu;
nabacio bih drugi komplet bubnjeva, reverba na dobo? ili na neki drugi udarac uz dobo? ili svaki drugi udarac, klavir bih stavio neki deblji, mutniji (topliji) i fali akustična ritam gitara... I promijenio bih onaj harpsichord... U principu je ok i ideja ok, al nabacio bih i vokal ![]() PozZ! ...i ovo kao vintage krčenje na početku, kad je krenula pjesma imao sam feeling da mi po zubima krči ona ?umeća ?vakaća, nekako ulazi u glavu taj zvuk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Jel ovo klavir sa X3, ili tako neke stare Korg sprave?
Jeste naiva, ali bar je iskreno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Bass je iz Ableton Live-a, drum je Addictive Drums a sve ostalo je sa Korga X5D... Inace ovaj harpsichord je trebalo da zvuci kao akusticna gitara i zvucalo je ali se nesto cudno desilo u toku snimanja i ispalo je tako...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Taj multisample klavira koji je Korg stavljao u X seriju, pa kasnije i u I seriju je prilicno los, mogao si pronaci bilo koji vurtualni klavir, bio bi bolji od ovog...
Ostalo je ok, ako si pocetnik kako kazes, sve je tamo gde treba, sad ti preostaje samo da napredujes. Neka te ohrabri da ovakve snimke prave i oni koji se ni iz daleka ne nazivaju pocetnicima, sta vise zive od toga veoma luksuzno i imena im kruze u najvisim krugovima kad su u pitanju aranzmani, produkcija, pa i komponovanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Nadam se da cu jednog dana imati dovoljno znanja da se vratim i da ispravim sve greske na ovoj pesmi a do tad uciti, uciti i samo uciti...
![]() Hvala svima jos jednom na odgovorima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lady Jelena - Nikola | ProkDu | Promocija radova | 12 | 18-03-2011 11:29 PM |
-= Srećan Rođendan Nikola Tesla =- | ProkDu | Pricaonica | 7 | 13-07-2009 02:23 PM |
Jedna balada... | zvincic | Promocija radova | 29 | 08-07-2007 10:45 PM |