|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav..
Zanima me koji su mikrofoni najjeftinij a da opet zadovoljavaju, to jest da mogu proć za album.. Imat ću solidnu sobu, vrhunskog bubnjara koji zna savr?eno na?timat bubanj i naravno vrhunski bubanj na raspolaganju pa sam time rije?io jako bitne stvari.. Od mikrofona imam RODE K2, njega mogu koristit za room mic, i imam na raspolaganju od frenda nekoliko SHURE 57ica i SHURE BETA 91. Da li mi je to dovoljno dobro za kick i tomove i snare, mislim da li mo?e proć? Mogu od frenda uzet jo? i SHURE PG81 za overe, ali kontam da je to najslabije i to vjerovatno nebi pro?lo ni donju granicu? ?ta bi mi mogli savjetovat da nabavim? Snimat ću na RME FF800 koji ima 4 mic ulaza i imam GAP73 preamp koji ću koristit ili na snaru ili kicku.. to je 5 kanala zasad.. poku?at ću nategnit na 8 kanala, posudit od nekog neki 2kanalni preamp i iskoristit moj mackie mixer kao jedan kanal na koji bi stavio recimo tom ili room mic... Uglavnom, snimam svoj album i nemam namjeru platit studio za snimanje bubnja, radije ću za te pare kupit neki mic za bubanj ili premp... Svaki savjet je dobrodo?ao ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimanje bubnjeva - molim pomoć i savjete | sira | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 31 | 07-05-2011 01:18 AM |
Snimanje bubnjeva | awacs | Dejan Vučković | 39 | 21-12-2009 03:33 AM |
Mikrofoni za snimanje gitare | Milanche_show | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 35 | 06-09-2008 11:51 PM |
mikrofoni za snimanje bubnja | STUDIOTON | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 01-08-2007 09:55 AM |