|
Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Bok,
nisam siguran dal naziv topica ima smisla, al ono ?to me zanima je audio signal iz kompa pretvorit u blicanje diode - znači tihi metronom, vidljiv u totalnoj buci ![]() dali ima neko nekakvu ideju mo?da? ja ću probat potra?it na netu jo? pa ako ?togod doznam, javim. pozdrav! P.S nekako mi se činilo da to ima veze sa analogijom... ne pitaj za?to |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Rutira? taj jedan klik na poseban izlaz iz kartice. Onda taj signal dovede? u nekakav peak metar sa jednom LE diodom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
da kupim VU metar i počupam van sve osim jedne diode?
ili da napravim vu metar sa jednom diodom ? koji sam tupan kak se toga nisam ja sjetio! hvala analog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
evo ako će nekom trebat, pasivni vu metar, ne treba napajanje, a to mi je ba? i bitno za taj BlizMetronom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupujem M-Audio Fast Track Pro - 4 x 4 Mobile USB Audio/MIDI Interface with Preamps | alexcarina | Kupujem/trazim | 0 | 31-01-2010 03:12 PM |
vst metronom | vasko | Audio Software | 7 | 10-11-2008 11:01 PM |
KRISTAL Audio Engine - jednostavni programcic za audio... | Psydon | Audio Software | 1 | 20-07-2005 10:36 AM |