|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Trebao bi kao ?to u naslovu pi?e neki plugin kao onaj tapestop ako netko zna neki dobar,hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
banned
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
to je tapestop šta si mi dao,a ja bi trebao neki koji ima istu funkciju sam da nije isti jer mi je ovaj malo jadan vst, pa ako netko zna neki dobar nek javi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Superoperater
|
![]()
imaš, između ostalih efekata i odličan tapestop u sugarbytes effectrix ili turnadu... IL Grossbeat...
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
uuu odlični su hvala puno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Neki soundtrackovi, melodije etc... | InsaneEyes | Promocija radova | 9 | 11-01-2011 11:18 PM |
Preporucite mi neki di box? | disco violence | Gitarska Produkcija | 57 | 27-11-2010 01:55 PM |
Neki trance.. | BladeR | Promocija radova | 0 | 24-03-2009 11:27 PM |
Je li ima neki način da vidim koliko je puta neki track kupljen na Beatportu? | R A V E N | Razno | 4 | 13-11-2008 02:15 AM |
Neki savet ? | Mear | Dizajn i konstrukcija studija | 19 | 27-08-2005 10:32 AM |