|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
znaci ne znam sta je, jebeno ne znam sta je al uglavnom kad otvorim projekat u cubase 5-ici ne vidim CEO gornji kanal (prvi) kanal i ne vidim onaj bar gore gde mogu da markiram i ta sranja! znaci poludecu i to tek od skoro je poceo da radi a steinberg.net ne radi poslednja dva dana...cisto hteo da cekiram koji fazon i to, mozda postoji neki update!
nesto mi mirise da izlazi cubase 6 pa nas teraju na update haha! uglavnom sranje je ovo, ne moze covek nista normalno da radi. Jel se desavalo vama nesto ovako ili je ovo FENOMEN? znaci izlapitis totalni. Mozda sam i ja nesto ujebao? mada ne verujem, jer kad kliknem da otvorim wave u posebnom prozoru tamo je sve detaljno samo u glavnom ne vidim to sto mi je potrebno. uzas! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Rado bih ti pomogao samo moras detaljnije pojasniti problem. Ne vidis marker pozicije ili gornji inspektor, i ne vidis prvi kanal (audio , midi ...koji tacno ) ili ne vidis sta se nalazi u njemu ( waveform ili midi note) ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
hvala puno...
pa vidim ovo ![]() Uploaded with ImageShack.us a od ovoga ni makac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
!?? ovo jos nisam video iskreno receno. Mozda je glupo ali da li si probao da maksimizujes prozor projekta?
Pokusaj da odmah ispod File ( u levom gornjem uglu) pritisnes drugo dugme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Jesam i evo sta se desilo!
![]() Uploaded with ImageShack.us ^^ hahaa lud zbunjenog ocigledno! nisam ni ja nikada video ovo, uzas! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
To ti je do kompjutera, cenim da je graficka karta. Proveri ceo sistem jer ovo nije bug C5 nego neki zesci zajeb.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
ruDAW
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
evo, cekirao sve na brzaka, sve vratio kao sto je bilo itd...i NISTA! kazem ti ja, lud zbunjenog a iskreno ni ja za mojih 5 godina cukanja na cubase-u itd nisam ovo video (jes da to nije neki dug period al ipak) haha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
System restore ? Provera predostroznosti radi, mozda stvarno nije do Cube-a , mada ko zna...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
eo nakon 10og paljenja cubase-a sve se podiglo kako treba. I, do cega je sad? iskreno pojma ti ga nemam! Kad mi bude stigao update za Cubase 6 i ako tu bude sve radilo znacu da su picke iscenirale sve kako bi me navele da kupim apdejt
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase 6 | Coconut | Audio Software | 32 | 21-01-2011 11:28 AM |
BFD 2, napad zivaca ! | Inovative_kg | Audio Software | 3 | 21-12-2009 06:02 PM |
Cubase SX 2.01 | Ad Fines | Audio Software | 24 | 16-12-2003 03:14 AM |