|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Imam problem kad snimam MIDI u Acid Pro. Naime bez obzira da li koristim neki VST , konkretno soundfonts, ili Acidov DLS soft synth, kada odsviram neshto snimak je suvishe tih. Chak i kad se pojacha do maksimuma osetno je tishi od ostalih trekova, i daleko ispod peak-a. Jedina varijanta koju imam je da taj midi exportujem kao wav pa da ga pojacham wav hamerom. Inche nemam midi klavijaturu nego koristim Bome's mouse keyboard, medjutim ista je situacija i kada mishem sviram. Da li postoji neki nachin da se pojacha MIDI prilikom snimanja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Sta znaci ovo cak i kad se pojaca do maksimuma ? Je l' to znaci crtanje i povlacenje dinamike na gore ili ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Pa pojacham volume na tom treku na 127, i takodje na samom programu Bome's mouse keyboard takodje na 127 .... Al kazhem isto se deshava i kada ne koristim taj program znachi kad regularno sa mishem "sviram" DLS soft synth koji ide uz svaki ACID pro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
velocity
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
o chemu se radi i na koji nachin to da sredim u Acid-u?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Sacekacemo da se javi neko ko poznaje ACID, posto ga ja nikada nisam koristio. Samo sam pokusao da ustanovim sta je
![]() EDIT: U stvari i ja lupam, ovaj virus me ubi ![]() ![]() Last edited by Inovative_kg; 08-01-2011 at 03:17 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Otvorio sam inline midi editing i na svakoj ovoj odsviranoj liniji stavio velocity na 127, medjutim toliko je i bilo , maksimalni volume je oko -18 Db, prilichno tiho ... ne mogu da izvalim u chemu je problem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
O sto mu gromova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MIDI problem | sinaj | Audio Software | 5 | 08-05-2010 02:51 AM |
Fl midi problem.... | Killah_Instinkt | Audio Software | 10 | 28-06-2009 02:30 AM |
Midi Problem | vejder | Audio Software | 16 | 21-11-2008 12:42 PM |
Midi problem | radsoul | Audio Software | 1 | 08-11-2008 11:04 PM |