|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Fantom g mi je povezan sa Daw-om (USB kablom). U cubase-u je otvorena midi traka.
Kada je Fantom u live modu, normalno "baca" midi signal u Cubase. Takodje midi radi kada je u studio modu, ALI je ucitana neka demo pesma. Medjutim u single modu kao i u studio modu (kada je new project), nema midi signala u Cubaseu, sem kada prebacim na "exteral", ali tada (naravno) fantom ne daje zvuke. Kako ovo da resim? Meni je potrebno, da bude na "internal" studio mode, tako da bih na 16 traka mogao da ucitam odgovarajuce fantomove boje, ali da ih snimam u midiju, u cubaseu. Nadam se da razumete pitanje. Inace, na netu sam trazio, ali nisam mogao nista da nadjem povodom ovoga |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Meni je Fantom G povezan midi interfejsom sa PC. U live modu usnimavam midi poruke u seqvencer, zatim u studio modu odaberem zeljenu boju i usnimi wav u racunar, pa ponovo sledeci kanal i tako redom. Preko midi interfejsa nemozes istovremeno da usnimavas midi kanale i da slusas predhodno usnimljene midi kanale, a da izvor zvuka dolazi iz Fantoma, nego ga moras prebaciti u Pc i slusati kao wav. Verovatno je tako i sa USB!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Da bi u single modu slao midi out:
1. Stisne? Pad Setting dugme, 2. Pritisne? pad 10 tj: MIDI TX SW 3. Pritisne? pad 1 ako hoće? da ti ?alje na prvom midi kanalu ili neki drugi ako hoće? da ti ?alje na ostalim midi kanalima... To je to. ![]() Uglavnom ista ova fora se koristi i u ostalim modovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Dacko, hvala mnoooogoo! Proveo sam 2 sata pokusavajuci da namestim to i nisam uspeo. Skratio si mi muke...Hvala jos jednom!
poZz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mac-mini | pleon | Computer Hardware | 4 | 17-10-2011 04:23 PM |
Midi problem Fantom X / Motif ES rack | Motif | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 10-11-2008 06:00 AM |
mini XLR | predrag7 | Computer Hardware | 7 | 16-10-2008 09:23 PM |