|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Nesto sam se prisecao sta smo sve mi slusali u svoje vreme, pa mi pade na pamet, sta sad slusaju klinci? Iznenadio sam se kad sam cuo koliko su npr domaci reperi slusani...
Narodnjaci? Lady Gaga? Sta je aktuelno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
ovdje u Hrvatskoj npr oni koji slu?aju "kvalitetnu glazbu" briju vi?e manje na stari metal (Maideni, Metallica, Slayer, Death, Megadeth itd itd itd) grunge (alice in chains, pearl jam), klasični rock ili punk (pogotovo ex yu). Neko vrijeme je System of a down bio hit. Ne?to elektronike. Djevojke vole i taj pop/rnb Shakira/Anastasia/Rhianna/Beyonce....to su one koje imaju dobre ocjene Mogu primjetiti da aktualne produkcije ima jako malo ?ta se tice "gitarističke" muzike. To krene negdje na fakultetu ![]() Ostalo brije na techno/narodnjake ali pasivno i boli ih za sve pa i za muziku. Eto |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Komsija mi donese cd da presnimim, za njegovu decu. A ono Skaj i Vikler, kako li se vec zovu, a naslovi pesama: "Moja riba je drolja" i tako nekako...
6ti razred osnovne ![]() Mi smo slusali Nove fosile, Plavi orkestar, a ovi koji su bili mangupi, Bijelo dugme... teska naiva, nismo znali ni sta je riba, a kamoli drolja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Uzas progresije ![]() Ovo se veze na neku drugu temu,mnogo obimniju i kompleksniju... Nego,vidim da ima nade,klinci slusaju sve i svasta,imaju nenormalno veliki izbor (i tu se najcesce i izgube,i ne samo klinci) ali evo ima, recimo slusaju se i stare dobre vrijednosti kao EKV,Azra,Idoli,Haustor,Corba...od stranih Sting,Clapton,Metallica.Mada su u velikoj manjini nazalost. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
justin biber
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
necemo nauku, to je dosadno... ![]() e to me zanima, vecina, sta ona slusa? ne vidim da postoji ta vrsta pasije koju smo mi imali, slusajuci kasnije u srednjoj npr GnR, U2, itd itd... tad je to bilo ravno navijacima na stadionima generalni utisak mi je da tim mladjim generacijama nije bas stalo do muzike na taj nacin..., mozda nisam u pravu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 16-10-2010 at 10:58 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ali je konzumiraju vi?e nego ikad.
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
You've got the point! Just employ it!
Pozdrav, Vasa
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
zasto nece da me slusa midi kontroler? | bezsmisla | Computer Hardware | 4 | 22-11-2008 08:06 AM |