|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Interesuje me gde mogu da nabavim boje ili semplove poredjane u GM standardu koje bi koristio uz neki odgovarajuci sempler ili softver za pustanje midi fajlova ili karaoka iz lap topa.Dajte i neku preporuku za neki softverski sint ili sempler ili neku drugu varujantu sa kojim bi dobio sto bolje rezultate,ako je moguce da to profi zvuci bez klavijatura ili modula.Moj prijatelj ima kafic u kome organizuje karaoke party pa hocemo da imamo sto bolji kvalitet boja i zvukova a da ne koristimo hardver.
Hvala unapred Last edited by Zeroo; 22-09-2010 at 11:29 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Hypersonic, Edirol Hyper Canavas....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Znam za tu varijantu.Mislio sam na nesta kvalitetnije ako je moguce,Recimo lupam Kontakt i boje i semplovi u GM?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
There isn't a GM bank built into Kontakt 3. You might want to look into one of these options: NI Bandstand EastWest Colossus Vir2 Instruments VI.ONE ...all of which have GM banks in them. Bandstand je vec sasvim ozbiljan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Jesi li probao?Da li Bandstand ima kvalitetnije boje od Hypersonica sto se tice GM-a?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Ne svidja mi se i mislim da je los.Vir2 je dobar.
Last edited by Zeroo; 03-12-2010 at 08:23 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Malopre sam isprobao NI Bandstand pustajuci MIDI fajlove u njemu, a i svaku farbicu svirajuci na klavijaturi i ne mogu da verujem koliko je to los VSTi!!!Ej, u GM banku koja ima par gigabajta su strpali tako lose farbe da je to cudo, pa bilo koji MIDI fajl da pustis na recimo Yamaha Motif koja ima u sebi 100tinak MB semplova zvucace 500 puta bolje nego na ovom smecu od VSTi-a!I Hypersonicove GM boje su dosta kvalitetnije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Vazi.Da li si mozda probao EastWest Colossus?
pozdrav! Last edited by LAMPASH; 08-12-2010 at 07:59 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kawai K1 Boje | jaskooo | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 02-12-2009 11:24 PM |
Boje mjeseca | zoolander | Promocija radova | 5 | 13-08-2009 09:35 AM |
Boje za drvo.....? | OFF | Dizajn i konstrukcija studija | 3 | 09-06-2009 07:36 AM |
Korg i boje | Mogli | Vlado Georgiev | 5 | 28-04-2005 05:21 PM |
Boje sa PA1X | zmaj | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 16-11-2004 09:37 PM |