|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Ajd' i ja da pitam nesto, da ne ispadne da samo popujem...
![]() Situacija je RME FF800, Yamana 02r, i Nintendo 4... 02r bi trebalo da moze da bude (midi) kontroler (moto-faderi,bla,truc). Znam da je DM 1000-2000 ima vec integrisan u Nintendo, ali da li moze i 02r...? Jel treba neki driver dodatni...?! Da je kacim direkt(usb-midi) ili na RME midi...? Buzge? Neko nesto zna...? Poz'
![]() |
#2 |
SuperModerator
|
![]()
Boxy,
hm. Nisam dugo pipkao te starije divajsove. Sve sto ima oznaku 96 (npr 01V 96) radi plug and play sa DAW-om, ne secam se da sam ista setovao, sve je odma radilo ko iz puske (odes u Remote layer, i op, sve radi). E sad, s obzirom da je ovo prva verzija, a kazem ti davno sam radio... Mislim da ona ima na sebi Remote layer (fader mod) trebalo bi tamo da je negde oko home tastera... instaliras Yamaha USB midi driver, resetujes makinu da se windoza digne sa njim, i probaj da dignes dawche. trebalo bi da ga sam cubendo vidi. proveri samo mapping midi portova i to je to. aj javi kako ide |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
SuperModerator
|
![]()
dexxy mislim da ima 02R, ako vidi themu nek se javne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ne mere,davno probo'
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Moze preko midija. Ja sam probao sa njegovim nekim praistorijskum softverom...Jedino mozes kao da ti zapamti scene na yamahi i ti mu das u midiju komandu na kojoj sceni je taj setup i on ga namesti kad se podigne projekat...Bilo je davno ..odustao sam od toga
![]() Last edited by Dexxy; 16-09-2010 at 04:01 PM. Reason: mozes da ubodes u midi i/o u zvucnu kod mene je rme 9652 i radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
TNX!
Aj probam, pa javim....! ![]() Poz'
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase 5 i Reason 4 sync | psihologic | Audio Software | 5 | 17-01-2010 10:28 PM |
Nintendo Wii Softversko modovanje??? | "7" | Pricaonica | 0 | 04-08-2009 11:38 PM |
PT i Cubase sync... | DADDY Z | Audio Software | 7 | 18-01-2009 11:06 PM |
sync 2 pro tools riga? | drzox | Computer Hardware | 2 | 11-06-2007 01:28 PM |
ProTools HD sync | puRe | DSP forum | 19 | 27-01-2005 10:08 PM |