|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Zanima me da li je neko slusao ove monitore i vrede li cemu,moj ortak juri nesto da kupi,a ja jureci po netu naleteo na ovu SM seriju studiskih monitora.Voleo bih iz neke prve ruke da cujem utiske o njima,ima ih i u oglasima vrlo jeftinih.Konkretno on bi uzeo JBL control1,ali nije lose ako moze i nesto kvalitetnije u tom rangu cene,mada su i JBL ok.
pozz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja sam slusao SM 115 i meni je to fantasticno, ali fantasticno, rado bih posedovao jedan par recimo SM 125...Jedino sto su SM 115 plitki u bass-u odnosno imaju jako flat bass, ali rado bi ih posedovao |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Da li znas mozda prosecnu starost tih monitora,tj kada su prestali da ih prave?Koja je obicno granica nekog drajvera mislim na starost a da i dalje sviraju sa istim karakteristikama?
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ne razumem se u tehnicke detalje ali cini mi se da su prestali da se prave sredinom 90-ih.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Predpostavljam da svaki zvucnik ima neki rok trajanja,mislim na materjal od kog je napravljen govorim o starosti 25-30 godina,sada ako fizicki nema neka ostecenja, da li i dalje moze da se veruje zvuku koji izlazi iz njega?
Poz! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lexicon MX serija | akordeonista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 02-08-2009 12:24 AM |
monitori: Emes Black serija | dr.Ru | Monitoring | 4 | 27-11-2004 05:46 PM |