|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Drug me je zamolio da se raspitam u vezi ova dva miksera, pa pisem u njegovo ime. Ja nisam mogao da mu odgovorim jer nisam u toku sa ovim stvarima...
Dakle, zanima ga koju od ove dve miksete je bolje uzeti i za koji se novac (najeftinije) mogu naci??? On je vise zagrejan za ddx3216, ali ipak, rece mi da se raspitam, pa i da mu kasnije nadjem-o nesto... Sto se tice Yamahe misli na prvu verziju ili eventualno O2R V2...jer za novije modele nema para. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Neka uzme 02R bolje. A zasto. Ne zato jer je ddx Behringer vec zbog toga sto znam da svi koji su ga imali pa i ja imali su uvijek nekih problema sa tim mikserom bez obzira na mogucnosti. Pretpostavljam da je zelja tvog frenda imat preamp i kontroler , a tu je Yamha bolje rje?enje jer faderi kod DDX rade samo u jednom smjeru osim ako se ne koristi sa MTC-om.
Cijena polovnih; DDX oko 500 - 600 eur-a 02R oko 900 - 1200 eur-a ( definitivno isplativije bez obzira na cijenu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Definitivno Yamaha ,imam je vec 10 god i radi kao i prvog dana,neka ne zaboravi kartice koje se kupuju posebno (adat interfejs)!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Adat interface? Znam za behringer-a...Sta i za yamahu se posebno kupuje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Naravno da se kupuje osim kad pricamo o polovnim stvarima mozda je vec ondje zato obrati pozornost kod kupnje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Behringer MX8000 ili Behringer MX3282 | Ad Fines | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 19-04-2004 10:10 AM |