|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Moj bend, moj rad, ako vas ne mrzi bacite neki koment, neku sugestiju, kritiku... sta god.
![]() http://www.multiupload.com/QP27TZUHCS http://www.multiupload.com/DFDSWIJZT8 http://www.multiupload.com/GMUNXXGSQX pozdrav!
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Lepo mladi prijatelju (sa rumskog), mada ja nisam ba? iz metalske priče pa mi se recimo pesmica (ova poslednja) najvi?e i svidja jer mi najmanje vuče na klasičan metalac (bar se meni to tako čini).
Svirka OK, čvrsta... Za moj ukus vokal malo tanak. Gitrske deonice mi nekako previ?e "kontrolisane", opet za moj ukus. No, u celini i celosti, opet da ka?em, lepo. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() jel poslusao jos neko?
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Pesme su super, svirka takodje... decko peva dobro ali jeste malo tanak, sta znam, nekako mi njegova boja glasa ne ide... ali opet to je subjektivna stvar
... i najveca zamerka ![]() ![]() ... ali generalno svirka i pesme odlicne. Pozz
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Stvarno dobra svirka, ovo je ono retko na nasem jeziku sto bih voleo da cujem uzivo.
Jedino sto "smeta" je master bus kompresor koji cujno pumpa. Sto bi rekli na Sneap forumu: "It`s pumping like Eric Pridz" Osim toga, ostatak produkcije takodje zvuci dobro.
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
hvala
![]() Ja sam miksao to, i ono nisam zagovarac loudness war-a ali sta da radim, ako nisi sa njima onda si protiv njih, tako da sam im se i ja pridruzio ![]() i ja bih voleo da glasnoca nije bitna, i da mogu da pustim bez kompresora i slicno a kamoli limitera al svet diktira pravila... ovih dana cu da okacim jos jednu stvar koja je novija pa cete moci da cujete napredak pevaca... ne zelim da vam pustam kako je pevao pre ovih snimaka... tako da svi ucimo i idemo napred pa i on, a od svog glasa ne moze pobeci ![]() ![]() hvala jos jednom na komentarima, znace nam!!! ako ima jos neko nesto da kaze, nemojte se ustrucavati ![]() pozdrav! edit: btw, Maideni mi nisu neki pojam za finalni zvuk jednog benda (licno se ne lozim na taj miks), a i slusam ovogodisnja i proslogodisnja izdanja sto se tice glasnoce pa to jurim da postignem...
...I'm gonna trade this life for fortune and fame, I'd even cut my hair and change my name... Last edited by Miha Blaze; 24-09-2010 at 02:01 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
@MihaBlaze,mozes li napisati sta si koristio od opreme i koji su instrumenti u pitanju.
Inace super svirka. Pozdrav!
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Bubanj je bio neki PDP sto je mladji brat DW-a... jako lepi bubnjici ![]() Kick je bio d112 sn top sm57 sn bott sm57 toms sm57 overi su bili oktava mk012 hh i ride po jedna rode nt1000 preampi su bili: 2 na art pro mpa2 (kick i snare), 2 na presonus blue tubeu, 2 na soundcraft compact 4 malom mikseru i 4 preampa sa firefacea 800 to je bubanj... bas je DI samo pa posle emuliran neki zvuk pojacala i simulacija kabineta... inace bas je bio neki peavey (Ana ga svira) koji je pre 7,8 godina kostao 150 evra ![]() gitare: PRS signlecut 2 ruke u peavey valvekinga, randall kutija 4x12 sa celestionima, druge 2 ruke su snimane na jackson kelly gitari iz 80ih godina sa aktivnim magnetima koji su bili u njoj u vreme snimanja... vokal neke pesme AKG solidtube, a neke pesme RODE NT1000... software nuendo 3... nista u miksu nije korisceno od UAD-a ili TC-a ili SSL-a... znaci sve neki dzabe pluginsi ili malo manje dzabe ![]() ako te jos nesto zanima pitaj slobodno ![]() pozdrav! ![]()
...I'm gonna trade this life for fortune and fame, I'd even cut my hair and change my name... Last edited by Miha Blaze; 27-09-2010 at 01:31 AM. Reason: zaboravio sam da tetki odnesem lek... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
heh, evo poslušah ovo konačno kući na sluškama K272 koje sam si pazario i studirao par večeri moje radove (au lele šta se sve otkrije ovako).
Gitare su mi odlične, bass malko sakriven. Bubanj puca, roka, kolje, sve je to korektno, samo ista stvar koju ćeš uvek čuti od mene - ovo meni ne zvuči ko živ bubanj ![]() Pevaču bih dekretom zabranio da se bavi muzikom, al it's just me, kad bi me pustili, pola države ne bi imalo to pravo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]() ![]() sluske su surove... zvucnicki monitori manje surovi ![]() ![]() ![]() hvala na komentaru, znam to je tvoj ukus, ja vishe to volim na taj nacin ![]() ![]() MADA, pre par dana uzmem ja od pevaca ipod i preslusam te mikseve i pozitivno se iznenadim kad sam cuo kako taj bubanj tamo zvuci... al dobro, stvar ukusa ![]() btw, nije da ga branim, al mnogo smo mrsili oko vokalnih linija i menjali ih "iz korena" da smo na kraju stigli samo "da zabelezimo" vokal, nisu to bas neki najbolji tejkovi" al sta sad... kad bi ih sada otpevao to bi bila druga prica... a i decko je napredovao ![]() ima'l jos neko nesto da doda? ![]() pozdrav!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Amplitube Metal | LAMPASH | Gitarska Produkcija | 11 | 19-07-2008 11:28 AM |
Metal distozija | Tomislav | Gitarska Produkcija | 17 | 07-01-2008 08:02 PM |
Shumadijski metal! | yechmeny | Promocija radova | 9 | 09-08-2006 10:31 AM |
new metal checklist | Arthur | Gitarska Produkcija | 16 | 10-01-2006 04:46 PM |