|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
SuperModerator
|
![]()
...Michael Brecker je definitivno najbolji saksofonista svih vremena. Takodje i AKAI EWI player. Ali iako sam ovu numeru slusao u gomilu varijanti, odlepio sam na ovaj intro.
Moram da podelim sa vama, pogledajte do kraja, vredi ![]() .... a u nastavku je ista ta stvar, od intra, pa na dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
malo drugachija svirka ali poslushaj obavezno filija:
ne znam meni je vilica pala kad sam slushao ovu svirku |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
SuperModerator
|
![]()
pa mike philly-ja, mozda cak i ovaj klip, sam postovao na rumski pre godinu dve
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
SuperModerator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
shto se ovog prvog tiche previshe je to avangardno za moje ushi.. ja volim crnachki ritam i po koju jazzy melodiju. ali te apsolutno razumem zashto ti se svidja.. ![]() btw eto vidish koliko me oborilo sa nogu? i dalje umem da pustim ovaj klip. jednom u 2 nedelje sigurno.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Ehhh, gde me "nadje" Bitch...
![]() Ne samo da je jedan od najboljih saksofonista svih vremena, vec je bio i sjajan autor, toliko dobre muzike je napisao, njegova i smrt Esbjorn Svensson-a su za mene najveci gubici za muziku poslednjih godina... ![]() Inace, imao sam tu srecu (kao mladunac) da ga gledam 1989 u SC, mislim da je bio gost na MESAM-u (Joey Calderazzo, Adam Nussbaum i Jeff Andrews u ekipi) kada je promovisao "Don't Try This At Home" i potpuno me "oduvao". ![]() Naravno, EWI je bio uveliko u igri, a na kraju koncerta za bis je napravio nesto veoma slicno kao u intro-u koji si postavio... Nisam siguran da li je bila u pitanju "Istbynne Reel" ili "Original Rays", izdaje me secanje, ali svejedno sam i danas pod utiskom kad se setim... "Song for Barry" mi je jedna od omiljenih sa "Return of The Brecker Brothers" (1992), a snimak koji si postavio je valjda sa cuvenog koncerta u Barseloni (1992, Randy Brecker, Mike Stern, Dennis Chambers, James Genus i George Whitty u ekipi) koji mi je godinama etalon za perfektan koncert. ![]() Nazalost, u godinama koje slede takva produkcija u jazz/fusion vodama je sve vise bila izuzetak nego pravilo, a sve pod firmom "povratka korenima"... Ne sporim da su neki i imali muzicki poriv i potrebu sa rade i stvaraju tim "jezikom" i senzibilitetom, ali sve mi nekako lici da je cela prica krenula u tom pravcu vise zbog pojeftinjenja produkcije, a po diktatu izdavackih/promoterskih kuca i trzista... Skupa produkcija za malu i "elitisticku " publiku, kome to treba i ko ce to da plati...? ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|