|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Imam neko sansui staro pojacalo i trosistemce visaton-kit sklapane zvucnike. Pre otprilike godinu dana jedan kanal se stisao skroz i mesec dana je radio jedan kanal dok pojacalo nije crklo.
Pre mesec i po dana odnesem pojacalo majstoru i popravi ga.. Medjutim, kad sam ga doneo kuci, na mojim zvucnicima posle 15min rada opet se stisa jedan kanal.. Onda nakachim drugi par zvucnika.. neki dvosistemci, i radi sve ok! Odnesem te trosistemce kod majstora, on zameni sve kablove i poveze sve ponovo.. kod njega zvucnici radili ceo dan bez problema. Donesem zvucnike kuci i opet ista stvar! Jedan kanal ne radi... Nakachim opet one dvosistemce i isti problem sa njima, medjutim sutra ujutru ti dvosistemci proradili opet i sve radi ok :s Na kraju odnesem i trosistemce i pojacalo kod majstora, kad ono kod njega sve radi bez problema! Dodjem kuci, povezem sve i ne radi :s Menjao sam kabl od pojacala do zvucne karte, probao da pustam muziku preko mp3 playera, menjao produzni kabl i probao u vise stekera u kuci.. i dalje isti problem.. Kada zamenim mesta kablovima od zvucnika do pojacala, problem predje na drugi zvucnik itd... Takodje te trosistemce sam probao na drugom pojacalu i rade bez problema.. O cemu se ovde zapravo radi i sta mi je dalje ciniti? ![]() Hvala edit crvenom.. izvinjavam se Last edited by Matoree; 21-06-2010 at 08:20 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
A da stavis nove kablove koji povezuju pojacalo i zvucnike?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
očigledno kabl od pojačala do zvučnika
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
menjani su kablovi svi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
a ti promeni opet
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
resio problem! Ipak je bio neki tranzistor na pojacalu koji je napukao, pa kad se zagreje krene da pravi probleme...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |
Pomalo provokativan tekst o zvucnicima. | boggy | Monitoring | 4 | 28-09-2005 03:00 PM |