|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() Code:
http://www.soundonsound.com/sos/jun10/articles/rts.htm#top ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
ovo je živa istina. Mislim da je osetna razlika između likova koji su bili navučeni na gaming a sad se bave editingom i radom u audio programima i ovih koji nisu bili. Količčina šortkatova, načini uštede vremena i organizacije, to je komedija jedna. Ortak koji je bio CounterStrike manijak, je radio samnom na postprodukciji sapunica... sineeee, niste svesni koja je to brzina i pedantnost u dialogue editingu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
kaze meni jedan drag klijent jos pre 2 godine prilikom jedne od najvecih editing "seansi": "Bole te uvo, ti ovde igras igrice i za to jos dobijas pare
![]()
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Desna ruka miš,... cigar, napitak, ovo ono... ![]() ![]() Last edited by silicon science; 14-06-2010 at 01:08 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
nije samo u prstima, čini mi se da je od toga još bitniji sam način razmišljanja da se nešto što pre i što preciznije odradi, sa gomilom podsvesnih poteza.
btw, mislim da je moj ortak u bindovao te komanda sa W-A-S-D rasporedom kretanja po projektu, uprvao kao i na CS.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
headshot u sner, pa na beat nabacuj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
desetogodishnji veteran starcrafta reporting
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"Bee Gees protiv SOKOJA" dobar clanak! | DaBear | Pravna Pitanja | 10 | 04-08-2011 09:57 AM |
Gde ide Music Bizznis - super clanak | DaBear | Zoran Vračević - Vrač | 3 | 28-08-2006 07:49 PM |
Jako zanimljiv clanak!!! | zvincic | Computer Hardware | 9 | 21-06-2005 03:53 PM |