|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
.. koja mi treba da bi efektno povezao dva RME Fireface 800 na moj komp? Ovako kad ubodem 2 komada u FW400, rade u?asno nestabilno, neupotrebljivo.
Na RME sajtu ka?u da je za tu akciju bolje da jedan ide standalone, al to mi je malko krvav zahvat, dok domaći sajtovi prodavnica uglavnom nisu čuli za FW800 karte tojest PCI adaptere za iste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
a sta ti ne pase da ti jedan bude slave pa ga koristi? kao dodatni konverter spojen preko adata....? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Toga nema u prodaji, sad sam pricao sa drugarom koji radi u shopu. Mozda ima Diviner negde pod tepihom
![]() Edit: ako te ne usere da nadjes, uvek imas ovakve opcije, ali kosta.. http://www.sonnettech.com/product/allegro800.html Last edited by silicon science; 19-05-2010 at 02:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
ma paše, al nije elegantno rešenje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Nemam pojma da li je karta 400, 800, i da li je uopste imaju na stanju... Da... da... jos da link prilozim pa ce sve biti u redu ![]() http://www.gigatronshop.com/products...oduct/12148/33 pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
400 je, njih ima kolko oćeš. 800tki jedva da ima, i neko koštaju 700din
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
|
![]()
HM...bilo je uzeti tih karti u Pakomu, medjutim, cini mi se da ih odavno ne uvoze (nije ni cudo, jer samo ih samo mi "cudaci" kupovali... ko ce kupiti kartu od 4000 din kada ima i onih od 800
![]() Pogledacu da li mogu iskopati jos koju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Čak i kad je bilo tih kartica (brand Rotronic), nigde nije mogao da se nadje FW800 kabl kod nas. Najbolje da naruči? i karticu i kabl iz inostranstva.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MAO
|
![]()
dobra opservacija!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
PT ne prepoznaje kartu ! | Inovative_kg | Audio Software | 4 | 17-05-2009 07:08 PM |
Sta da si kupim?? | S.a.m.u.e.l | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 26-06-2008 12:24 AM |
koju zvuchnu kartu? | 3MAJ | Computer Hardware | 3 | 21-03-2004 01:00 PM |