|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
ton magistar
|
![]()
radim audio montazu u wavelabu.
sve napravim kao i obicno, ali nakon sto sprzim cd, plejeri i programi za rip ne pokazuju cd-text. prije nisam imao problema, a u medjuvremenu nista od opreme nisam mijenjao, samo je nova instalacija windowsa i novija verzija wavelaba. pokusao sam przit sa oba przaca (s njima sam i do sad radio bez problema), a pokusao sam sprzit cd s easy cd-da extractorom, ali nista - ne ostaje tekst i amen... iako je u opcijama zakaceno enable cd-tekst. u cemu moze bit problem?
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
probaj da skines sa stainberg ftp servera cd rec patch sa novim definicijama. Drugo mi ne pada na pamet, mada se mozda i registry uzjebao ako si skinuo stari wavelab pa stavio novi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
nego, izgleda da mi wavelab uredno prepoznaje przace i kad kliknem onaj info od przaca sve mogucnosti su mi oznacene, a medju njima i "can write Cd-text". u staroj verziji wavelaba je bila ona jedna mogucnost koja se pokretala iz start/program files/wavelab/ne?to... ali u verziji 6 to ne vidim?! ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Ne pravi vise shortcut, ali se to nalazi u install folderu. c:\ProgFiles\Steinberg\Wavelab6\cdwizard.exe
a u tools folderu imas drvreg. Probaj da promenis drv za rezac. Da li prijavljuje ikakav error kada zavrsis rezanje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
uzgred, nisam te pitao da li koristis Win7 (podrska za Wlab6 je 'neoficijalna', elem, ima bug-ova.
drugo, da li su t rezaci sata? Wlab6 ima sa nekima problema. Prvo najnoviji drv. za kontroler pa aspi i ili asapi, puno srece. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ton magistar
|
![]()
hvala ti, Khan.
![]() koristim 32bitni xp. nasao sam te fajlove u wavelab folderu, ali izgleda da mi je sve dobro podeseno po difoltu. izgleda da je sve u redu, ali media player ne pokazuje cd-text. ![]() zbunilo me je sto media player neke cd-textove pokazuje, a neke ne. recimo, za cd koji sam ja przio, cd-text se vidi u neru, vidi se i u cdex-u i kad u wavelabu, kod ripanja cd-a, stavim opciju exctract cd-text takodjer se vidi, ali se ne vidi u media playeru i ne vidi se u easy cd-da extractoru. no, imam jedan cd od borisa dvornika i kod njega pokazuje cd-text i u media playeru i u easy cd-da extractoru. dakle, moje slijedece pitanje je "na koji nacin treba sprzit audio cd da windows media player pokazuje cd-text?"
e, sta covek mora da trpi zbog bandita Last edited by SandRob; 15-05-2010 at 08:55 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
text to speech? | Arthur | Audio Software | 3 | 19-09-2009 01:01 AM |
Kako pronaci ljude i ponuditi text? | SILENttONE | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 2 | 02-07-2009 04:58 AM |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |