|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ja se izvinjavam ako je bilo rasprave na ovu temu,ali nisam nista nasao...kao ni na drugu goolge-u tako da se vama obracam za pomoc..
Imam Win 7 Ultimate i koristim ga pored ostalog i za muzicku produkciju.E sad,kada pokrenem bilo koji DAW,dal FL,Cubase nemam zvuka dok ne iskljucim Winamp i bilo koji drugu aplikaciju koja koristi muzicku karticu.Naime radi mi ili Winamp i ostali playeri ili DAW-ovi,ne mogu oba u isto vreme.Zbog cega dolazi do ovoga i da li postoji resenje da mi rade sve aplikacije u isto vreme kao na starom XP-u?? Potrebno mi je da bi mogao u isto vreme da preslusavam neku pesmu i da radim na projektu.Mislim da je ovo velika mana i jos nisam uspeo da nadjem resenje na internetu.. Inace imam integrisanu karticu sa ASIO4ALL drajverima. Molim za pomoc...unapred zahvalan... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |