|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Eto, konkretno me interesuje razlika u kvalitetu preampa i konvertora. Ako neko ima iskustva sa ovim karticama molio bih ga da mi pomogne oko izbora ove dve kartice. M-audio je skuplji za nekih 100e, ali ako su kartice zvucno slicne, a recimo M-audio skuplja zbog boljeg rutiranja signala i tako toga, onda bih se opredelio za Tascam. Kartica bi sluzila za visekanalno snimanje bubnjeva i za snimanje live svirki.
Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Pazario M audio fast track ultra 8r. Prvi utisci pozitivni. Kartica odlicno radi, odlicni preampi, snima bez problema 8 kanala... Time sam razbio predrasude o USB2. Prezadovoljan sam... za te pare.. 380e... ubija.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
m-audio fast track ultra 8r- pomoc molim!!! | domingo | Computer Hardware | 13 | 16-04-2010 09:48 AM |
Kupujem M-Audio Fast Track Pro - 4 x 4 Mobile USB Audio/MIDI Interface with Preamps | alexcarina | Kupujem/trazim | 0 | 31-01-2010 03:12 PM |
fast track ultra 8r pomagajteee!!!! | bihorace | Tutorijali | 3 | 04-09-2009 11:51 PM |
M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 06:19 PM |
Fast Track Ultra | slomaks | Computer Hardware | 7 | 03-11-2008 09:04 PM |