|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
u pitanju su slijedeci monitori:
dynaudio bm5p adam anf10 samson rubicon r8a tannoy reveal 6 wharfedale 8.2 ova 2zadnja su jedno 4klase ispod :P alesise krizam, m-audio takoder, yamahe i sve ostalo aktivno takoder... imam yamahin reciever - nazalost min 6ohm/100w rms ali necu toliko derat pa ce prezivjet nadam se ![]() ![]() tak da bm5p vs anf10 koliko sam procito dynaudio je vise hifi - a adam ima previse tranzijenata/ostar zvuk - malo basa? soba blago sredjena-bolje rec nesredjena, par diy absorbera/trapova, mala-srednja muzika elektronika- house/tech house, uz to su jos 2para zvucnika- neki noname krs(maximalni smile zvuk) i prastari dualovi hifi- al bar je vokal dobar na njima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Krk rp6!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
not really
![]() aktivne su, cuo sam da previse bubaju(hifi) hocu da kad odradim mix- da je stvar oke, onda u klubu brejk d haus down ![]() ![]() a eventualno ce doc sub ali ko zna kada ![]() btw - zar nije sve ispod vxt8 vise manje krs(za nesto ozbiljno) - to je i deadmau5 koji je cijenjen po dobrim mixevima (mucho sidechain u abletonu :P)u slicnom zanru kao sto ja ciljam izjavio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Cuo svojim usima ili iz priče???
![]() Ako je iz priče, poslu?aj ih ti lično... A ?to se tiče ovog ?anra koji si spomenuo...Tannoy su ti zakon! To ce ti reći svi koji su radili na njima (mislim konkretno na system seriju)... Ali ne reveal, vec precission serija ili oni malo stariji ali po meni mnogo bolji, a to su upravo TANNOY SYSTEM 6 ili 8...(ako ga nadje?).. Moj buraz ima sistem 8 p (pa ga mogu pitati ako nije odustao od prodaje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
a oni prastari system 600/800?
![]() koliko bi to sad polovno vrijedilo/koliko kad je novo, spomenuo mi je prijatelj da neki njegov poznanik to prodaje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Pazi ?to se tiče Tannoy sistem 600/800 serije ima? vi?e verzija...e sad ne znam na koju si mislio..a i nisu bas praistoriski kako ti kazes...
![]() Oko 450e su ti npr Sys800p polovni...a i sama ce ti cena reci...Pazi polovni, em pasivni i drze cenu od oko 450e, mozda i vise...A polovni Dynaudio bm5a, mozes naći za 500-600e pa ti vidi...sta je bolje (naravno ovo se tice cene/kvalitet). U svakom slucaju mnogo dobri monitori, bolji i kvalitetniji od vecine ovih koji se danas rade...Ako imas prilike poslusaj ih...Ja bih u tvom slučaju aktivni system 600 ili 800 uzeo i pre BM5 i naravno AdamaANF (imao sam jedan par adama-i to dosta skuplje od Anf i sa adamom imam veoma lose iskustvo!!!)..(naravno sve ovo je moje subjektivno misljenje!) P.S. ako nisi zainteresovan za te monitore, a ako su kojim slucajem AKTIVNI System 600/800...pusti mi na PM broj tog tipa...ja bi ih mozda uzeoi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Adam A7,Dynaudio BM5A... | Milosh84 | Monitoring | 33 | 24-01-2010 05:50 PM |
Savet potreban za Adam ANF10 | sasaristic | Monitoring | 8 | 13-09-2006 12:29 PM |
Dynaudio BM6A VS. Adam P22A | imp | Monitoring | 10 | 29-01-2006 07:54 PM |
Dynaudio BM5A vs. ADAM P11A | dr.Ru | Monitoring | 4 | 31-01-2005 04:38 PM |