|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Kada u studiju za vezbu ukljuchim pedalboard ,naravno,dobijam onaj hum odvratni,ili brum...znam da je to do losheg uzemljenja,i kad ubacim baterije u pedale onda ga naravno nema.
Da li ce mi pomoci ako kupim neki kvalitetniji adapter ili nema pomoci? ![]() I da,ortak ima skoro identichan setup pedala i u istom studiju nema problema,a gitara nije problem,ni pojachalo,oba su dobra i probali smo direktno u njih da ih bodemo i nema problema. ![]() Unapred hvala,blagodarim! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Moze da pomogne kvalitetniji adapter, sa boljim ispravljacem i filterom, ali to ne znaci da ce potpuno nestati tvoj problem.
Preporucujem koriscenje baterija. Nabavi dva seta punjivih baterija (pozeljno je NiCd-ske ili jos bolje LI-jonske, a ne Metal hidridne, zbog jako izrazenog memorijskog efekta) i adekvatan punjac! Napuni, postavi bateriju i uzivaj! ![]() Last edited by spidermusic; 02-04-2010 at 12:43 PM. Reason: Edit |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
to je zato sto ti je svetlo ili nesto drugo ukljuceno na istu fazu,ispitaj citavu prostoriju sta je na kojem osiguracu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
@ Hollow Mind
Teshko da cju mocji da proveravam u tom studiu,nije moj...a i na gajbi mi je isti problem. @spidermusic Jeste to bolja varijanta shto se tiche bruma,ali je struja pratichnija jer ne moram da mislim da li sam napunio baterije. Mada,danas nosim pedale kod drugara na proveru,mozda neka masa zeza u pedali samoj ili tako neshto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ma defitivno je adapter u pitanju...proverili.Sve ok,hvala na pomoci!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Problem sa driverom. pomoc HITNO | Nemania | Audio Software | 10 | 24-03-2010 07:45 PM |
Problem sa strujom | Proton | Monitoring | 4 | 12-03-2010 02:36 PM |
Problem sa M-audio midi klavijaturom.Pomoc! | buzUki | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 05-04-2009 11:03 AM |
Logic Pro 8 ogroman problem...Pomoc! | dalaj | Audio Software | 13 | 10-09-2008 08:22 PM |
Pomoc! Problem sa sx3 | HeatMan | Audio Software | 20 | 12-12-2007 01:30 PM |