|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
http://www.sokoj.rs/modal.php?video=...720&height=600
posle ovog ZLODELA evo i originala licimur jedan sto bi rekao savo http://www.youtube.com/watch?v=JcJ6Cp3Q2eM |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Nisi stavio original vec 2 puta ovog diabola od Brege, i morao sam odmah pod tush da odem. Elem, Bregovic je nesto najgore sto se desilo chovechanstvu posle nuklearne bombe.
Edit: videh sad da si ispravio uhh ![]() Last edited by silicon science; 31-03-2010 at 11:37 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
mislim da je sad ok
?????????? Paul Simon - You Can Call Me Al sad sam video da si video ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
A i cola se proglupavio u poslednje vreme masu jbt ...
Ovo sve vise lici na roditelje kada oce nesto da zamajavaju dete od 10 meseci pa mu pricaju cucu bubu gugi gaga ... snimis to, dodas neke serpe i lonce iza i eto ti muzike je*ote ... cus cola peva sjeva minjak puko ribnjak alo ![]() ma prslo sve ... postaje neizdrzivo majke mi ... uj uj uj manijakuj!
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 31-03-2010 at 02:14 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Svirao bih za hranu Last edited by allegrosteva; 31-03-2010 at 02:20 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Nemoj opet sa tim mengele forama molim te
![]()
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Pa ovo je jos najblaza kradja u breginoj karijeri,kad bi se covek malo udubio u Bijelo Dugme gomila pesama je obrada neke tudje stvari i to nije nigde navedeno.Ne spavaj mala moja,Cekala sam cekala(to nije dugme ali se potpisao brega ako se nevaram),u trubace nebi da ulazim to je tek katastrofa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Prvo, sokoj ne stiti nicija prava! Mozda bi trebalo da to radi , ali to nije tako! Kada je poslednji put na sudu neko najebao zbog zloupotrebe prava? Mislim da su decenije u pitanju... Toliko o ulozi Sokoja. E sad, od pre par nedelja je pocelo da deluje i neko drugo,koliko sam shvatio po statutu udruzenje gradjana ili nesto slicno,tvrde da su inkorporirani u zakon i idu po kafanama i lokalima i - i oni traze naknadu za "zastitu autorskih prava" od ljudi koji su se zajebali pa poceli posao u ovoj zemlji. Jedan prijatelj koji drzi solarijum je izbezumljeno gledao LDpedercica koji mu u salonu objasnjava,a ovaj upravo iz poste naplacao se Sokoja i vazduha i govana... Zato sada sokoj "agresivno" reklamira svoje nepostojece delovanje! Na kraju mozemo imati 15 ovakvih udruzenja koje treba platiti po nekom zakonu i osnovu... ! Kao proizvod ovakve svinjarije cemo imati kuku i motiku ne po kretenima koji ovo dozvoljavaju,vec po nama...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 31-03-2010 at 05:10 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
omodaka project - pomeranje multimedijalnih granica - a chik pogodi odakle? | InsaneEyes | Produkcija Elektronske Muzike | 10 | 10-11-2009 12:13 AM |
Ja bih ovako nesto... | silicon science | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 41 | 22-08-2007 10:27 PM |
jel moze ovako? | filip | Dizajn i konstrukcija studija | 26 | 04-02-2007 01:57 AM |
ovako se svira!!! | balthazaar | Razno | 3 | 21-10-2006 10:32 AM |