|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
pozz jedno omanje brdo rme korisnika se zali na zadnjih nekoliko drajvera koji bi trebalo da rade na sedmici. u jednom trenutku su ljudi iz rme-a chak zamerili korisnicima na njihovom "neznanju" vezanom za instalaciju drajvera(naravno nije krivica korisnika njihovih uredjaja nego njih samih).ja koristim raniji drajver za sedmicu i radi normalno.hey eremeovci bacite koji post ako vas ne mrzi u vezi ovog problema ako postoji i kod vas(naravno ako i ne postoji) mozda se nadje neko resenje....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
Koristim FF800 na WinXP SP3... nikad nisam sa XP-a presao na Vistu, a kamoli na 7: sve radi, kao i prvog dana: odlicno!
Inace ovo su podaci: RME Fireface 800 Windows XP SP3 Firmware 2.77 driver 2.9992 (znaci, sve novo, up to date, osim Windowsa)
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]()
Meni Fireface radi na sedmici bez problema. Ne znam da li je poslednja verzija, ali se secam da je zahtevao update firmwarea kako bi radio kako treba. Mozda je u tome problem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
meni neće ni pod razno. Probao sve. sumnjam na drajver za grafičku koji ne mogu da nađem, i na nešto vezano za uada pošto kad ga disablujem ono sve lepo radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
sa novim i proslim drajverima za sedmicu dobijem zvuk ali dobijem samo krcanje i zujanje.instalaciju izvrsavam kao i uvek preko divace manager-fireface 800-update driver.znaci nikakva posebna magija nije potrebna za instalaciju samo sto ovi novi drajveri i firmware-i ne rade nikako.probao sam i sa i bez grafickih drajvera ali jok more...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kX drajveri <PODESAVANJA> | MUzzY | Audio Software | 62 | 18-12-2008 03:40 AM |
E-MU v2.1 drajveri | lesha | Computer Hardware | 1 | 27-06-2008 11:15 PM |
Zvucni drajveri.. | Inovative_kg | Computer Hardware | 3 | 08-12-2007 01:14 AM |
drajveri za plocu | Arthur | Computer Hardware | 4 | 04-09-2007 06:11 PM |
KX Drajveri ? | Pendula | Audio Software | 4 | 31-03-2004 03:21 PM |