|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mod?rateur analogue
|
![]()
slu?ao sam demose pro?li tjedan, vrlo zanimljivo...
razne distorzije me toliko ne uzbudjuju ali rezonatori, comb filteri, varijanta da mozes bilo koji FX ili sint parametar staviti da ti ga "voza" arpeggio.. to mi zvuči prehebeno ![]() PS svirao sam jučer TI2 kbd opet. uf sve po starom. uz sve stvari koje mu uvijek prigovaram, opet bih ga volio imati, i dobro bih ga iskoristio. na neke trackove bi mi leg'o ko pekmez na kruh (i putar). e da, i jo? uvijek izgleda predobro do boli ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
svi bi mi TI2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
koja je tipka na virusu?
ima mi dobar feeling i te?inu...
![]() |
![]() |
#6 |
mod?rateur analogue
|
![]()
neznam ko proizvodi, ali te tipke su se prvi put pojavile na e-mu E4K, zatim na Virusu KB i Kawai 5000S i W krajem 90tih. otezane, produzene su/dublje kao klavirske, i imaju ravne kvadratne crne tipke, opet slicno klaviru.
fenomenalno. ja sam imao taj Kawai i bilo mi je uzivanje svirat na njemu, koristio sam ga i kao kontroler za druge stvari. kad bi bio jos malo jeftiniji, gotovo bi se isplatilo uzet KB kao master keyboard, a dobijes i solidan VA sint pride. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Dirke su Fatar model TP9 ili TPK 9, ne znam tacan naziv .
Da, na svim sintevima koje si naveo ( Clusterchord) su te iste dirke.
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
@Moritz: Koji je ono bio kawai što si ti imao? Ako se dobro sećam, dirka nije ista kao na Virus TI-u.. (?)
p.s. treba da ti vrnem usb, samo reci vreme i mesto (i oružje ![]() Dirka na Virus TI-u je definitivno najbolja synth dirka koju sam svirao. Jako dobro reaguje na dodir, tiha je i veoma je svirljiva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Virus Ti vs Virus Snow | Dexxy | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 16-05-2008 09:47 AM |
Virus a la Blofeld - Virus TI snow | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 14-01-2008 09:16 PM |
Virus TI, NL2X | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 22 | 11-08-2007 05:49 PM |
Virus TI problem | HeatMan | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 20-06-2007 11:42 PM |
VIRUS TI | Gianfranco | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 22-04-2005 07:34 PM |