|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Molim nekog da mi po?alje link gdje mogu skinuti u komadu Hypersonic 2 pa makar i legalan demo
![]() ![]() ![]() Ubih se dva dana pretra?ujem nigdje naći, a bio sam ga prije godinu dana instalirao pa makao. ![]() Nemam vi?e snage UPOMOĆ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() Last edited by balthazaar; 08-01-2010 at 05:29 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Heh znam da nije ni vrijem ni mjesto ali...
Poku?ao sam nekoliko linkova sa rapidshare-a skinuti i niti jedan ne valja. A bogme nije ih lako skinuti jer ima po 18 filova pa dok to poskida? krepa?. Ako netko bar zna gdje naći demo verziju? Jer na slu?benim stranicama vi?e nema. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
banned
|
![]()
Koliko je meni poznato, niti za jedan steinegov noviji proizvod ne postoje demoi, tako da ti ostaje ili da ga kupis ili da ga "pozajmis".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Hypersonic 2 se vise ne proizvodi, zato nema demoa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Jel postoji mogucnost u hypersoniku na primer imam 3 instrumenta u njemu da iz njega posaljem na mixer svaki instrument na poseban kanal radi daljeg editovanja zvuka?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Mozes da imas do 16 stereo kanala. Prvo odi u setup, to ti je zadnje dugme sa desne strane, imas load, edit, midi, mix, fx, combi i setup. Prvo klikni na setup, onda u audio settings na audio outputs stikliraj sve da bude stereo Stereo Output, na svih 16 kanala, onda (vrlo bitno inace nece se desiti) klikni save default (ja sam to uradio vise puta za redom ![]() Onda ugasi plugin, pa ga ponovo otvori (jer ti kaze da ce se promene desiti on the next plugin start). Sad imas mogucnost da izvedes 16 kanala iz Hypersonik-a, a kanale izvozis tako sto na dugmetu mix (jednom od onih sa strane) dodeljujes koji ces output od 1-16. Pozdrav Last edited by Jan; 09-06-2010 at 06:00 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Hvala...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
A jel moze to isto da se uradi sa LM-7(ritam masina) ili je jednostavnije neki kompresor staviti?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instalacija hypersonic 2 | gitano | Audio Software | 1 | 15-04-2009 11:11 AM |
hypersonic update ? | biglebowski | Audio Software | 31 | 19-04-2004 06:40 PM |