Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 08-12-2009, 03:23 PM   #1
MasterOfDisaster
Junior Member

Default Xtruist drum solo

Ime sve govori... Davno bejase kada Yamaha Recording Custom stizase u nas grad, Novi Sad, te je ja isprobah, lupajuci malo po njoj... Ali tek sada vremena skupih da to lupanje okacim na mocnu ti-tubu ili ti YouTube.

http://www.youtube.com/watch?v=4r8K1iBNoUM

Cheers

Mirko AKA MOD AKA Xtruist
MasterOfDisaster is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2009, 06:18 PM   #2
Mitjovan
Member

Mitjovan's Avatar

Default Re: Xtruist drum solo

Meni je ovo odlicno... Bash mi se svidja zvuk bubnja, jeste da sam gitarista ali u mom srcu postoji sweet spot za lepo odsviran bubanj, koji lepo zvuci...

Daj malo nekih tehnickih podataka, koji mikrofoni, sta, kako itd...

Inace, pre par nedelja sam sa drugarom snimao jedan Recording custom, sa Ludwig doboshem i mogu reci da opravdava "recording" u nazivu...

Pozz
Mitjovan is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2009, 09:04 PM   #3
MasterOfDisaster
Junior Member

Ehej,

Hvala,

Sto se tice mikrofona, zaista nemam pojma. Drugar je u studiju stavio nesto sto inache stavlja, pretpostavljam nesto prilicno standardno kao sto su Surke, mislim da je sve islo kroz neki vintage Soundcraft sto. Sto se tice miksa ja sam bio u zurbi i bukvalno sam otvorio nekakv EQ i kompresor plugin i odabrao presete i to je to (dotle je doslo). Elem, bitnije mi je bilo da to okacim, posto je svakako sve to samo zafrkancija jednog coveka koji voli da "solira"...

Posto sam do sad kacio solaze sa zvukom sa kamere ili snimljene jednim mikforonom ovo je definitivno pomak.

Cinjenica je da se lepo slika bubanj.
Sad posto sam snimio malo DW solaza i malo Yamaha recording, ostaje mi da usnimim prestale setove u mojoj skromnoj kolekciji... dakle pearl masters i neki vintage Ludwig

BTW. Dobosi su DW oba... Drveni je onaj sa strane, a ovaj glavni ne znam od cega je ali je najtezi dobos koji sam podigao u zivotu.

Koga interesuje cinjele su Istanbul handmade

Respekt

Mirko AKA MOD AKA Xtruist
MasterOfDisaster is offline   Reply With Quote
Old 19-12-2009, 02:05 PM   #4
Mitjovan
Member

Mitjovan's Avatar

Haha, sad nesto prebiram po svojim postovima i vidim da sam ti iskomentarisao nesto slicno na temi sa DW solom pre godinu dana...
Mitjovan is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
xtruist drum solo yamaha

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules