|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Meni je ovo super Eq, posebno u bass podrucju... rado ga koristim
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
ja sam 69-tku najvise na bassu imao, ali sinoc sam probao nesto drugo
![]() probaj na basu ovaj novi Neve? 31102 / 31102SE, digni 30Hz.... neko cudo se desilo doduse, na mom primeru se cula razlina izmedju klasicne i SE verzije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Ima 'l neko primer da gi okaci bre?
Neki bass sa i bez sezdezdevetke recimo...? Neko je bio napljuvao ovaj EQ, jao sad ako omasim al' mislim idekius ili neko vec... ...tipa bacene pare i to...
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
ono u cemu se svi ljudi slazu je da nije dobar za stvari tipa... LOOP na bubnju, i te gde zastuopljen shiri feq. opseg, tu zamuti ljudski, nego za pojedinacne kanale, tipa low dobro radi za KICK, midlovi za el gitare, visoki 10kHz za otvaranje vokala i akusticnih instrumenata. mislim mogu ja da okacim nije frka ali je to sve kucna produkcija, polu-bedno i sramotno....
![]() ima dosta preseta koji su u rege fazonu, ono, robbie`s bass. skank dat i te fore ![]() pozzzzzzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Neki bass, skini sempl sa neta ili neki vokal, opet ima semplova vokala, imas i one moje kanale okacene za vezbu ovde na rumskom ili tako nesto...
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
Meni se isto dopada taj eq.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
citao sam nane nekom forumu pricu lika koji je smixao jednu Beatles pesmu samo sa Helios EQ i istu tu samo sa Harrison EQ i izvucena je pouka tipa... helios mu je smuljao mix, harrison je mnogo lagan i prozracan pa je nabolje kombinovati ova dva....
![]() izmisli covek toplu vodu |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
http://rapidshare.com/files/315635938/UADEQ.zip.html
mozda nije najbolji primer, ovo su neki bob marley multi track fajlovi na kojima sam se ja nesto vezbao ali eto, pochujte kako rade te kombinacije. ako se ne cuje dovoljno, izdvojicu samo bass, no ja sam hte da cujete kako se to uklapa u celu sliku pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Tisuc' mu vafli...
Meni najlepsi taj sto je skroz bez eq-ova...! ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ako nekoga ineresuje Joeva live oprema iz 2000 ere :) | MUzzY | Gitarska Produkcija | 0 | 04-05-2009 09:10 PM |
Ima li nekoga sa spravom TC Electronic Powercore Compact ? | MrHeavy | DSP forum | 8 | 23-09-2008 09:31 PM |
Mozda nekog zanima | grada27 | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 03-06-2008 09:12 PM |
UAD - Helios Type 69 EQ | idekius | DSP forum | 6 | 02-04-2007 11:06 AM |
Mislim da nas ovo sve zanima... | DADDY Z | Zoran Vračević - Vrač | 10 | 26-07-2006 02:29 PM |