|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Hej Rumovci, imam problem i nadam se da iznoseći ga ovde ne povređujem pravila ovog foruma. Ako gre?im, molim administratora da mi ne zameri, a da mi eventualne odgovore u tom slučaju ?aljete na pm.
Elem, iz Komplete 6 Native Instruments "paketa" trebali su mi samo semplovi za Kontakt, tako da sam od ukupno osam dvd-ova "try before buy-ovao" poslednjih pet, ali avaj! Nigde nki fajlova?!? Da li su mo?da na prvom disku? Čitajući Manual, video sam da svaka od banaka (Orchestral, Band, World...) ima grafičku identifikaciju, ali ja nikako da dođem do nje, i verujem da je upravo nedostatak nki fajlova razlog i za taj problem... Malo je retoričko pitanje i ko stvoreno za plejadu "opu?tenih" komentara na moj računa, ali... ...?ta da radim?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Scarlett - Focusriteov komplet pluginova | dejankuki | Audio Software | 0 | 02-11-2009 08:16 AM |