|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Imam ooogroman problem koji prvi put vidim u zivotu i nista mi nije jasno...
... na jedan od hardova ne mogu da iskopiram fajl koji je duzi od 23 karaktera ![]() ... mis'im ![]() ![]() ![]() p.s. imam jos dva harda i sa njima je sve u redu i ovo se ne desava + taj hard sto pravi probleme nije i nikad nije bio sistemski... Pozz
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
koliko podfoldera ima ???? tj kakav je fajl u pitanju rar zip arj ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dakle... u podfolderima je caka... kada sam kopirao u jedan folder ispred sve je u redu... ... provalio sam kad sam probao da iskopiram u root i vidim da hoce i onda probam kao sto rekoh gore i ono hoce... svasta... koja je to fora, ocigledno ima neku limitaciju kad je broj subfoldera u pitanju... hvala Alavuche... Pozz
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
mislim da ukupno sa pod folderima mora da ima 256 karaktera ... znaci root pod folder ime fajla kombinacija npr ... za sledeci put skini 7zip on otpakiva te zeznute rar zip fajlove sa dugackim imenima...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
diviner, RokStudio SRECAN RODJUS !!! | Dexxy | Pricaonica | 34 | 22-04-2012 02:44 PM |
Srecan rodjendan Diviner & RokStudio | lesha | Pricaonica | 37 | 25-04-2011 09:45 PM |