|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
jel mi neko moze reci kako da setujem virtuelnu memoriju u system properties,koje vrednosti je najbolje staviti,za bolji rad...nije mi to nesto naj jasnije...mislim da je bilo reci o tome,al ne mogu da nadjem link...imam 4g rama...pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ili ugasi skroz ili stavi da budu iste velicine i gornja i donja vrednost ...
Mozes kolko oces, 512 mb, 1 gb ... svejedno ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
ako ti je 32-bitni o.s., i jos radis na Cubase/Nuendo 3,nemas realno potrebe za page file-om.slobodno ga ugasi.4 GB RAM-a ti je i vise nego dovoljno sto se tice adresiranja u samom o.s-u,a i potreba Cubase/Nuendo trojke.
ako si na necemu malo ozbiljnijem (64-bitni sistem i Cubase 4 ili 5, ili Nuendo 4),onda vec ima smisla da mu stavis maximalne dozvoljene vrednosti paging file-a.ja sam (za svaki slucaj) stavio po 6 GB virt.memorije na oba hard diska,ista gornja i donja vrednost(toliko mi sistem dozvoljava),imam 2 x 2 GB + 2 x 1 GB RAM-a (ukupno 6GB),o.s XP 64bit SP1 i Cubase 4...i jos mi se nije desilo da udjem " u crveno" po pitanju RAM-a.eto ako ti je od pomoci. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
konkretan odgovor....hvala puno. rama nikad dosta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
GEIL memorija | Plonk | Computer Hardware | 6 | 18-01-2008 09:09 PM |
RAM memorija i procesor | Cluster | Computer Hardware | 1 | 08-07-2007 11:13 AM |