|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Evo i novog spota mog benda zvanog Perpetuum Mobile:
Komentari dobrodošli. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Odlicno- u jednoj reci, vokali odlicni, jedino mi zao sto ipak nema pravog druma!
Ajde malo o snimnju, koji setup i slicne stvari. I sto na engleskom, jel imate prekogrnicne aspircije? Pozz Braca |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() fin video. Dok Dacko ne odgovori, evo parcijalnog odgovora na Bracino pitanje: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Stvarno dobro... a i Budimpesta lep grad...
![]() pozz
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
bitch,jesi ti radio ovo ?
Ako jesi radio ovo,opet si odlicno uradio.Secam se da sam te prvi put kontaktirao oko leb i sol.Ako nisi,onaj ko je radio,bas je lepo uradio (zvucno&produkcijski). Sto se pesme tice,ne svidja mi se ... sorry,ali ocekivao sam nesto maaaaalo manje tipizirano . Opet,moje misljenje.Voleo bih da cujem ostatak albuma,ima li gde na netu ? Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
pozZ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Razumem da je kritika dobrodosla ali bez preterivanja molim, ovo sto se cuje u spotu od muzike je jako dobro, za nase trziste po svemu potpuno novo, pevaci jako dobri (pozdravite zenskog pevacha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Koji rhodes si snimio,i u kakvom setupu,ako nije tajna? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]()
Sad mi totalno bez veze da ja pricam o setupu, pored živog Buzgeta. Zato Buzge, predajem ti reč (slovo
![]() ![]() Ukratko, ja sam radio aranžman u Nuendu, kucao gruv (žešći ![]() Quote:
![]() Last edited by dacko; 09-09-2009 at 02:56 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FireStudio Mobile iz Presonusa | dejankuki | Computer Hardware | 1 | 20-08-2009 01:09 PM |
M-Audio Mobile Pre USB | Ngino | Computer Hardware | 6 | 31-05-2009 02:52 AM |
Koji mobile recorder uzeti? | goran ns | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 24-11-2008 09:58 PM |
Master Scratch Band (Prvi Srpski hip hop band - 1984) intervju !! (2007) | DaBear | Promocija radova | 6 | 01-06-2007 03:27 PM |