Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Monitoring

Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 21-08-2009, 01:29 AM   #1
djbogdan
Junior Member

Default Pomoc oko izbora monitora! Hitno!

Poz svima koliko vas ima! I posebno ljudima dobre volje koji ce rado ostaviti neki odgovor. Da ne duzim dalje, evo o cemu se radi. Pravim kucni studio, ne neka skupa varijanta, pored mog vernog druga msi notebooka, uzeo sam Line6 Toneport UX2 zvucnu karticu, uglavnom zbog dobrog prateceg softwera i prihvatljive cene. A da, sa bendom radim simfo-metal ali je planirano da se snima sve pojedinacno, gitare, bas, klavijature...bubanj ide kuckanjem za sada. Ono sto je bitno sada u svemu ovome jeste izbor MONITORA! Dakle u monitore se razumem ko vo u kupus, novajlija sam u svemu ovome pa bih vas zato zamolio za pomoc. Radi se o fondu do nekih 25.000 dinara sa koliko maximalno mogu da se isprsim. Sta predlazete koje monitore do tog cenovnog ranga? Radile bi se naravno demo pesme, znaci ne treba nikakav hi-tech sci fi ludilo i tome slicno, jednostavno nesto sto zavrsava posao malo kvalitetnije. Nadam se da sam ste razumeli moju sitaciju, dakle simfo-metal bend, demo snimci, i koji monitori? Hvala najlepse svima koji ce se ukljuciti u diskusiju! Svako dobro!
djbogdan is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules