|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Koliko objektivno moze da vrijedi ovaj vintage kick/bass dynamic Mic kod nas? (u pitanju je stari ispravni model iz 1960 i neke god)... Nesto me kopka jer ima tu neku 'magiju' pri snimanju bassa sto se mene tice...
Radi se o ovom modelu http://www.coutant.org/akgd12e/index.html Hvala unapred
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Meni se taj mic jako svidja, dugo mi je cak bio jedini mic za bass bubanj, dok nisam nabavio i ove modernije varijante. O ceni je nezahvalno diskutovati, ali vredi, da lupim, 60-100e
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
OK hvala, imam ga na probi i svidja mi se.. Ali lik ciji je nema pojma da li bi ga uopste prodavao i ako bi, za koliko bi. Stoga pitam, dao si mi korisnu smjernicu
![]()
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
U oglasima polovni zna kostati vise nego novi D112...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
..sto je IMHO nerealno.
ekipa koja se bavi razglasima zna to prodavat po 50-ak ?.
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Toliko cu lagano dat za njega ukoliko 'nagovorim' momka
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Sve je to relativno, ja moj d12 ne bih dao za dva nova d112, sto ne znaci da on vredi 350e..a ovi sa razglasima, to definitivno nije mic za njih
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma to je sjajan mikrofon! Ja imam dva primjerka od kojih jedan ima pokvarenu kapsulu. Gledao sam po netu i samo za kapsule traze i po 200 eura. Na ebayu su im se cijene u zadnjih dvije-tri godine udvostrucile! Sad se vrte oko 300-400 eura.
Kod nas ih ima u izobilju jer ih je mreza yu televizija uzimala u velikim kolicinama pa su zavrsili po raznoraznim privatnim kolekcijama. Zato im je i cijena niska. Realno kod nas ih se isplati uzimati dok god je cifra do 150 eura. A sto se tice kvalitete, ja ih volim puno puno vise nego D112. Mislim da bolje zvuce. Al subjektivan sam...
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Ja takodje imam i jedan neispravan... .a prvi sam kupio bukvalno nov, jos je din prikljucak bio na kablu, na njemu, u sve onoj kartonskoj kutiji
Jedino sto me kod d12 JAKO NERVIRA!!!..... Ovi gluupani sto ga koriste u spotovima ne umeju da ga okrenu kako treba i na playbacku sve pevaju u kontra stranu. Mislim da sam u samo 2 spota (od bar 10) video da je okrenut kako valja ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
PCI-e pitanje... | Bockie | Computer Hardware | 6 | 06-08-2009 01:31 AM |