|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
VoiceLive 2 je podni procesor, namenjen pre svega vokalnim izvođačima. Efekte koje poseduje lako mogu obraditi glas da zvuči kao da je rađen u prošlosti, sadašnjosti ili nekoj dalekoj budućnosti.
http://www.rumski.com/index.php?cate..._articleid=422 ovo bih voleo da probam... cisto onako..
We can't lost, 'cause we don't know where we're going but anyway, we are all going in the same direction. Last edited by dejankuki; 27-05-2009 at 01:37 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Imam veliki problem. Danas sam hteo da ubacim novi firmware u voicelive 2, I desilo se da se pokvario. Samo svetli dugme "home" I ekran svetli plavo, ali na njemu nema nista. Sta da radim I kako da odklonim kvar? Hitno mi treba pomoc!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
@djile70: uh, sada ne znam koliko cu ti pomoci ali evo bar cu pokusati:
ja imam TC Helicon Harmony M, izvrsio sam mu update ali malo je komplikovanija procedura, morao sam koristit third party sofver pod nazivom Midi-OX. Kako su i sami naveli na sajtu TC-a oni nemaju svoj program pomocu kojeg se radi update (bar prije godinu nisu imali) pa su preporucili ovaj program. Na TC Helicon sajtu su bila upustva kako sprovesti update sa Midi-OX-om. Ako te zanima mogu pogledati po kompu, mislim da imam sacuvan negdje program i par upustava sa TC Helicon sajta vezano za update. Sorry ako nisam bio od pomoći i ako si sve ovo gore pomenuto već obavio. Last edited by Goran B; 02-04-2013 at 10:21 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vrijeme za novi procesor? | Edi Prog | Computer Hardware | 14 | 26-02-2012 08:53 AM |
Rock i pop pevači u domaćem filmu | lesha | Razno | 0 | 30-10-2009 12:52 AM |
Pevači, ne?to i za vas Boss VE-20 | dejankuki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-09-2009 01:23 PM |
MEGA! Tom Baxter peva Billie Jean | DaBear | Razno | 5 | 17-07-2009 09:26 AM |