|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
S obzirom da nemam i ne koristim PT, interesuje me koji je najjednostavniji put da se projekat record sessiona koji je snimljen kod mene u nuendu otvori u Pro Toolsu u drugom studiju?
Znam da je ovaj 'omf' format zamisljen za takve stvari, pa je li dovoljno snimiti projekat as omf ili kako? Hvala unaprijed i izvinjavam se na eventualno glupom pitanju, ali jednostavno nisam nimalo 'familiar' sa PT. Pozz
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Mora da bude instaliran OMF na PT LE, mislim da on dolazi sa Music Production Toolkit paketom, a na HD vec postoji preinstaled...
Mozda je najjednostavnije exportovati trake, pa ih importovati, OMF ionako ne pamti pluginove i rutovanje, dakle sve moras skoro iz pocetka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
ok, hvala. Primljeno k znanju
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Echo Layla kompatibilnost | sasaristic | Computer Hardware | 1 | 25-03-2009 07:37 AM |
Projekt SFP 3.1 c bez vanjske miksete | pulsar 2 | Audio Software | 14 | 12-01-2004 06:48 PM |