|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Koliko je ovo tacno ?
Citat sa jednog foruma: "U medjuvremenu su, cjenjeni kolega, proizvodjaci kako hardwera tako i softwera, izbacili Drver-e i Update za svoje proizvode koji perfektno funkcioniraju na Vista platformi. Nepobitan dokaz za ovo su i XXXXXXX(Sampling Station) masine koje pocivaju na 64Bit Visti i apsolutno su stabilne. Medjutim, Vista zahtjeva sisteme sa vecim performansama pa cesto korisnici uzaludno pokusavaju da na osrednjim sistemima instaliraju i rade sa Audiom na Visti sto naravno dovodi do problematicnih situacija. Drugi, a mozda i vazniji kamen spoticanja, je konfiguracija Viste za Audio rad. Kada su svi ovi uslovi ispunjeni Vista 32/64Bit je nemjerljivo bolja platforma za Audio od bilo kog dosadasnjeg Microsoftovog operativnog sistema i to toliko bolja, da je jedan Win XP Audio, u usporedbi sa njom tek sramezljivi pokusaj nekakvog DAW-a." Narocito ovaj boldirani deo, koje su to optimizacije za Vistu ? Ja licno nisam uspeo da optimizujem Vistu i da dobijem mnogo bolje performanse u odnosu na XP i to na veoma mocnoj masini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam osnovnu instalaciju Viste (3,4 Gb) sveo na 1,8. Doduse izgleda kao wind. 98 ali zato radi kao djavo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |