|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Da li je neko imao priliku da se sretne sa gore navedenim mikrofonima i kako su se pokazali na timpanima?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
to nesto starije?
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
tako vec moze.
![]() ![]() pa mi malo nije bilo jasno. ![]() ja sam imao prilike da radim sa d 22 i d11 u kombinaciji na bubnju. d22 se super pokazao na prvom i drugom tomu, a d 11 za floor tom, mada sam bolje rezultate dobio sa c 518 (mikrofon za tomove iz akg-ovog seta za bubanj) na svim tomovima. ovu kombinaciju d 22/d11 sam koristio za hc bend, gde mi je trebalo da tomovi zvuce odsecno sa puno srednjih, a floor malo dublje, pa je zato za floor dobro dosao d11. cini mi se da u nekoj laganijoj svirci d22 za timapne ne bi bio najbolje resenje, ali to je pretpostavka. u pitanju je bio live, ne znam kako bi se pokazali u studiju.
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
i ja radim sa c518,rade extra,nego razmisljam da uzmem i d22 pa reko da cujem iskustva
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|