|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Je l' moze neko da mi pomogne oko konfigurisanja mastera ( M-audio Radium 61 ), ne umem da mu dodelim funkcije u Nuendu i Cubase-u pa to ti je. Izgiboh
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
ne znam koliko ovo moze da ti pomogne.ja sam pre par meseci uzeo keystation pro 88 i uz njega dobio samo onaj osnovni user guide.da bih ista skapirao-sta i kako kontrolisati preko komandi na samom kontroleru,morao sam da skinem sa njihovog sajta advanced user guide.e,sad koliko sam video,za taj tvoj radium su dali samo osnovni user guide,ali evo ti link pa pogledaj (skini) ovaj moj advanced,verovatno imas dosta istih funkcija.tj.,mislim da je princip slican.ili probaj negde da proguglas.a iskren da ti budem,ja taj keystation pro88 jos uvek samo koristim kad programiram klavir,zbog tezine dirki,nisam jos stigao da se bakcem sa tim malo naprednijim funkcijama,a ima ih 60-tak...
poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ma meni je samo zbog mixera bitno da ga konfigurise, ni zbog cega drugog. To bi mi bilo jako korisno, mrzi me da klikcem i skrolam vise. Video sam bazicno uputstvo, tu je kao fora nesto objasnjeno, ali to ne funkcionise u praksi uopste
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ne koristim cubendo ali koliko se sjecam postojala je mogucnost napravit preset za novi projekt?!? Jedno sprogramiras i onda uvijek koristis taj preset.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Imam ga i ja, radi sve ok. Dosta se ljudi buni oko tipaka,meni su ok, mozda zato jer nisam bas pijanist pa ne osjetim to toliko. Ako kupis skini obavezno advanced tutorial s m-audio sajta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
hvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Skini sa m-audio site-a Enigmu , uzmi presete sa UC 33 za cubase dodeli 1-8 1-16 mix map keyboard-u i radice ti sve ok tj imaces 2 x 8 reglera na keyboardu .... ako ti ne bude jasno poslji PM pa cu ti dati ja presete za to ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Hvala puno ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pci skazi kontroler | silicon science | Computer Hardware | 4 | 01-05-2008 02:59 PM |
Domaci kontroler... | Digital Cave | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 27 | 26-06-2007 12:32 PM |