|
Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken Jedan od na?ih najboljih glazbenih producenata, čovjek koji je u poslednjih 20 godina svog rada postao zaslu?an za najveći deo onog ?to se čuli od popularnih rock sastava poput Majki, Pipsa, Hladnog piva, Jinxa, Kojota, Overflowa, Zabranjenog Pu?enja, vlasnik svoje sopstvene Denyken Music podetikete, razgovara sa vama! |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
http://www.cytomic.com/Beta/The_Glue_Beta_Info.html
evo igram se sa ovim na novom miksu i mogu vam reci da je nelos..u svakom slucaju probajte !! |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Pozdrav Denyken,
Zanima me jesi li mozda probao ove Abbey Road VST kompresore i kako ti se dopadaju? Meni to ume lepo da radi na send-u za paralel kompresiju ponekad, ne uvek. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() u limiter mode(modern) mi fino radi na room-u ,bass-u,overima i na klaviru kad trebam onaj Lady Madonna sound http://www.youtube.com/watch?v=9vf26cRtG_w ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ja Boga mi nisam smeo da ga stavim kao kompresiju na kanalu, ali kao paralel ume sjajan da mi bude, dogodi se tu nesto lepo sa tranzijentima sa njim.
Hvala na odgovoru |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() sto neko rece..bilo da mislis da nesto mozes ili ne mozes..u pravu si ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
cytomic "the glue" compressor | liman021 | Audio Software | 23 | 09-10-2009 04:10 AM |
UAD - Helios Type 69 EQ | idekius | DSP forum | 6 | 02-04-2007 11:06 AM |
multiband compressor | SandRob | Audio Produkcija - Tehnike | 3 | 14-02-2006 05:49 PM |